2016. augusztus 30.gyerekekkel járt itt 55 Családommal töltöttünk ott 6 napot, és nagyon jól éreztük magunkat. Pár éve már jártunk itt, és most döntöttünk úgy, hogy visszatérünk,természetesen nem utoljára. Szeretjük az új helyeket felfedezni, nem leragadni egy szálláshelynél, de a Marina ha nem is minden évben, de "vissza vár " minket!
;)
Szóval a szoba gyönyörűen felújított volt és tökéletes tisztaság jellemezte. Az étteremben kedves személyzet, az étkezések végéig bő ételválaszték, ami ráadásul finom és jó minőségűek voltak. A strandon kényelmes nyugágyak, játszótér. A tekézést is kipróbáltuk, amit nagyon élveztek a gyerekek. Minden kisgyerekes családnak, de pároknak is szívből ajánlom ezt a szálláshelyet, a néhány hiba ellenére:
hideg vizű medence,
a strandon rengeteg hínár sodródott most ki a partra, és a már derékig érő víznél nagyon sok hínár volt! Ez 2012-ben nem így volt, akkor szép tiszta volt a part és a mélyebb víz is. Ennek ellenére tökéletes!
2015. augusztus 20.a párjával járt itt 45 Nagyon szép szálloda kedves és segítőkész személyzettel. A tisztaságra sem lehet semmi kivetnivaló, a szoba, fürdőszoba, étterem, wellness maximálisan tiszta és gyönyörű. A kényelemmel mondjuk volt némi kis gond, mégpedig, hogy borzasztó kemény volt az ágy, olyannyira, hogy aludni sem tudtam rajta és reggelre szabályosan fájt a hátam.
Mondjuk mi egy olcsóbb tetőtéri szobát foglaltunk. A wellnessel viszont nagyon megvoltunk elégedve! ! ! ! Szuper volt! ! ! Elhelyezkedését tekintve átlagos. Bár a Duna partja mellett van, de a fák miatt mégsem olyan szuper a rálátás, és Esztergom is kissé messze esik.
2015. augusztus 20.gyerekekkel járt itt 35 A szálloda nagyon jó elhelyezésű, közvetlen a parton van, bár nem saját stranddal, és Lelle központja is néhány perces séta, de mégis csendes helyen van a hotel. A személyzet alapjában véve kedves, de meglehetősen kevésnek tűntek mind a szállodában, mind az étteremben. A szoba (3 ágyas) szép és tágas volt, inkább a felszereléssel volt gond.
Egy miniatűr TV volt a szobában. Hűtő alapból nem jár a szobákhoz, azt bérleni lehet, ha jól emlékszem napi 400ft-os áron. Nem zavart minket, mivel olcsó a szállás, belefért volna a bérlés is . Azonban nem volt szabad hűtő, nem tudtak adni. Ugyanígy ventilátort sem. Ugye klíma nem volt, ventilátort meg bérelni lehetett volna, ha de abból is kevés volt és nem tudtak adni. A fürdőszoba sima szocis időkre emlékeztető, de tiszta volt. A folyosó katasztrofális, régi kopott lyukas linóleum, és koszos. Az éterem rendben volt. Azt leszámítva, hogy nem volt elég személyzet az asztalok letakarításához. Azonban az ételekre nem volt kifogásunk. Elégséges volt, finom, ha kifogyott pótolták. Két csillagos hotelnek megfelelő választékkal. Igazából ha nem nagy elvárásokkal utazik az ember, akkor tökéletes szálloda. A hűtő/ventilátor probléma meg lehet, hogy orvosolható, ha már a foglalásnál jelzi az ember, hogy legyen bekészítve a szobába. Legalábbis remélem.
2014. december 2.a párjával járt itt 35Tiszta és kényelmes volt a szoba. Az ételkínálat megfelelő volt, bár kissé többet vártam volna a 4 csillagtól. Pl minőségibb gyümölcslevet, nagyobb ételválasztékot. Nekem ez inkább 3as volt. Sajnos légkondicionálás sem volt a szobában, amit nagyon hiányoltunk. A wellness szuper volt és tiszta. A személyzet barátságos és segítőkész volt még "csúcsforgalomkor" is.
2014. július 2., kollégákkal járt itt 55 A menüs ajánlataikat kóstoltam többnyire ebédszünetben, amivel mindig megvoltam elégedve. Rengeteg féle ételből lehet választani, és mind nagyon finom. Egyáltalán nem jellemző a megszokott menza íz, inkább házias jellegűek. Nagyon forgalmas, rengeteg ember jár ide ebédelni, de nem hiába választják ezt!
:) Igy ezt a helyet nem jellemzi a meghitt és nyugalmas ebédelési lehetőség, inkább a gyorsan-sokat-finomat szavakkal tudnám jellemezni. A hely tiszta, a személyzet a forgalomhoz képest nagyon kedves és segítőkész.
2014. július 2.a párjával járt itt 55Finom ételek és bőségesek. Az étterem tiszta mind bent, mind a teraszon. A pincérekre sem lehet panasz, ők is kedvesek. Délben a menüs ajánlataik is jó ízűek és elégségesek, mindezt reális áron, így mindenkinek merem ajánlani.
Érdemes úgy asztalt foglalni, hogy az élővíz csatornára jól ráláthassunk, mert nagyon hangulatossá teszi az ebédet/vacsorát.
2014. július 2.a párjával járt itt 55 2014 június végén töltöttünk itt pár napot a férjemmel. Kiválóan éreztük magunkat! Az ételek finomak és bőségesek, a szoba kényelmes és jól felszerelt, a wellness részleg pedig tiszta volt és nagyszerű! A szálloda dolgozói is nagyon kedvesek voltak. Mindennel meg voltunk elégedve.
Jól érezheti itt magát mind a kisgyerekes család, a fiatal pár, vagy a nyugdíjas is. A kisgyerekesek részére babakocsik, és kis motorkák is vannak bekészítve. :) Mi mindenkinek szívből ajánljuk!
2013. november 10.a párjával járt itt 45 A Hotel Bellevue szállodában (a legolcsóbb)classic szobában voltunk elszállásolva, de még így is kicsit többet vártam volna egy négy csillagos szállodától. Az ágy brutálisan kemény volt. Már tettek rá egy 3 cm-es szivacsot pluszban, de még így is reggelre fájt a derekam.
Nem túlzás, mintha a földön aludtam volna egy vékony 2,5-3 cm vastag szivacson, így egész éjjel forgolódtam. A másik probléma pedig az volt, hogy ha a fürdőszobában nem tartottuk állandóan felkapcsolva a villanyt, hogy menjen a szagelszívó, akkor valami nagyon büdös pöce szag uralkodott a szobában. Oké-oké olcsóbb szoba, de könyörgöm! ! ! Egy négy csillagos szállodában ilyet/ilyeneket hogyan lehet megengedni? ? A személyzet kedves volt és segítőkész, mind a recepción, mind az étteremben vagy a wellness részlegen. Az ételek nagyon finomak voltak, bár ez eddig 3 csillagos hotelekben ahol jártam nagyobb volt a kínálat. Gyümölcs például mindig csak pici almák és 3 darabba vágott banánok voltak normális méretű lapos tányérra kirakva. Itthon többet tartok gyümölcsből, és szebben tálalva, és nem szétdarabolva, hogy megbarnuljon. A Purina cég pont akkor tartott ott céges bulit, amikor mi is ott voltunk, így minket leirányítottak a második esténken a földszinten egy kisebb terembe vacsorázni. Az asztal kevésnek bizonyult, így ami pici kocka asztalunkhoz odaültettek egy teljesen vadidegen házaspárt, mint a menzán. A wellness részleg gyönyörű volt, és nagyon felszerelt. Szuper jó volt. Kellemes volt a víz hőfoka, sokféle medence, a medencében örvény, sakk, hátdögönyöző, fények, jacuzzi. Volt sókamra, sima szauna, finnszauna, illatkamra, gőzkabin. És minden igényesen, szépen, tisztán tartva, még az öltözőben és mosdóban is. A wellness részleg így kárpótolt egy kicsit, bár már bánom, hogy nem reklamáltam ott azonnal a kényelmetlen ágy, büdös miatt. :(
De együtt voltunk kettesben, így jól éreztük magunkat, és jót pihentünk. :)
A szállodát mindenképp ajánlanám másoknak is, de a classic szobát biztosan nem! ! !
2013. augusztus 21.a párjával járt itt 35 Augusztus elején jártunk itt, és gondoltuk fagyizunk egyet náluk. Leültünk, épp hogy helyezkedünk, már jött is a pincér, hogy mondjuk, hogy mit kérünk. . . . mondtuk, hogy nem tudjuk, előbb szét néznénk a kínálatból. Nem sok időre rá megint jött, akkor mondtuk, hogy melyik kelyhet néztük ki. Aztán vártunk. . . vártunk. .
. és vártunk. Végül jó sok idő után csak megérkezett, de nem mondhatnám, hogy olyan volt, amilyennek le volt írva, illetve fotózva. A hab például már össze volt esve, mikor kihozta. Az ízével nem volt gond. Mikor megettük, vártunk kicsit, hogy hátha jön megint magától a pincér, hogy pl. kérünk-e üdítőt, vagy a számlát. Nem történt meg, így úgy döntöttünk nem várunk, inkább megyünk, így leszólítottuk, hogy kérnék a számlát. Több, mint negyed órába került neki, mire kihozta, persze úgy, hogy már nagyon csúnyán kezdtem nézni rá, mikor arra járt. A mosdó szép tiszta volt, de nagyon öko, amivel nem is lett volna elvileg gond, de amikor kezet szerettem volna mosni, vagy alig jött a víz, és nem igazán mosta le a habot, vagy ha még ráengedtem a vizet, akkor csapott mindenfele. A tükör is csupa víz lett, de nem tudtam mit csinálni. Valószínűleg beállítási hiba volt, mert csak a nőiben volt ilyen gond, a férjem nem tapasztalt ilyesmit. Egyszóval a legdrágább étterem és kávézó Szombathelyen, de közel sem a legszínvonalasabb. Nem igazán ajánlom. :(
2013. május 23.gyerekekkel járt itt 55 A férjem édesapja nősült újra tavaly, és az esküvő után itt ünnepeltünk. Hangulatos étterem, udvarias, kedves, és nagyon barátságos, közvetlen pincérekkel. Az ételek nagyon finomak, és bőségesen elégségesek. A gyerekekre is gondoltak, nekik több etetőszék is be volt készítve, játszósarok is volt sok játékkal, illetve az udvaron csúszda, hinta, homokozó.
Azért a játszótér körül egy kis kerítésnek örültünk volna, mert elég forgalmas helyen van az étterem. Pici babás családoknak is ajánlom, mivel a női mosdóban ki van alakítva egy igényes pelenkázó rész is. Végig nagyon jól éreztük magunkat mi is, és az "ifjú" pár is nagyon meg volt elégedve az étteremmel.