2013. május 23.családjával járt itt 55 A szűkebb család ebédeltünk itt tavaly nyáron. Nagyon jót beszélgettünk az asztalnál, közben pedig végig mindenki pótolta magának amire éppen "éhezett". Nem töltöttük ki a három órát csak kettőt, de ennyi idő is bőven elég volt. Az ételek nagyon finomak voltak, és gyönyörű volt a tálalás is. Ha valami fogyóban volt, azonnal pótolták.
A személyzet kedves és udvarias volt. Maga az étterem pedig igényes, szép, tiszta, és nagyon hangulatos! ! ! Talán annyi ami negatív, hogy borzasztóan zajos a sok embertől (legalábbis amikor mi voltunk), és az önkiszolgáló rendszertől, bár nekünk pont ez volt a jó, mivel mi is egy zajosabb család vagyunk, és így nem kellett feszengeni, hogy csendben tartsuk a gyerekeket, vagy mi ne beszéljünk túl hangosan. :) Főleg családoknak ajánlom, akik feszengés nélkül, jó hangulatban akarnak enni finomakat sokáig. :) Romantikus vacsora helyszínének viszont talán nem a legalkalmasabb szerintem. A mi családunknak viszont az egyik kedvenc étterme lett! ! !
2013. május 23.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon szép emlékeket őrzök arról az 5 napról, amit ebben a szállodában töltöttünk. A férjemmel, és 2 kis gyermekünkkel, egy 3 és egy 2 évessel mentünk. Abszolút meg voltunk elégedve. A szoba tiszta volt,a franciaágy nagyon kényelmes, a gyerekeknek gyerekágy egyből bekészítve, az étteremben pedig több etetőszék is volt kihelyezve.
A személyzet nagyon barátságos, udvarias és segítőkész. Az ételek finomak voltak, és nagy volt a választék is. A mindennapi fagyitól kezdve az egészben sült malacig minden volt. Persze csak ha időben mentünk. :) A szálloda környezte gyönyörű és tiszta. A medence vize pedig nagyon kellemes. Jövőre mi mindenképpen szeretnénk visszamenni. :) Mindenkinek ajánlom!