2021. január 12.egyedül járt itt 55 2020 októberében jártam itt legutóbb. A szállodai szolgáltatások tökéletesek, a személyzet tényleg a vendégekért van. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Már sokadszor jártam itt, s biztos vagyok benne, hogy visszatérek.
Bár volt olyan vendég - akivel hazaúton beszélgettem - de nem tetszett neki a hotel (nem voltak este programok, a wellnessben nem volt zene és ehhez hasonlók), de azt elfelejtette, hogy nem egyedül van, s lehet, hogy a többi vendéget zavarné a wellnessben a hangos zene.
2019. december 27.egyedül járt itt 55 Itt töltöttem ezt a karácsonyomat is. Minden tökéletes volt, a személyzet szinte leste a vendégek kívánságait, a kaják is nagyon jól sikerültek.
A welness részleg - bár néha sokan voltak - mégis jó hely a pihenésre
A kastély épületben lakva minden tökéletes - korábban laktam egyszer a liliom szárnyban, de ott annyira véknyak a falak, hogy mikor a szomszéd TVt nézett nekem csak be kellett kapcsolnom, s levenni a hangot, mégis élő adásban néztem a műsort - így azóta a kastélyba kérem a szobámat, ha megyek - s mivel ez eg super szálloda sokszor járok vissza
2015. február 25.egyedül járt itt 55 Most voltam először a szállodában
Ugyan hatalmas, de nem éreztem a tömeget - holott jó sok vendég volt. A személyzet kedves, az ellátás tökéletes. A wellness szerintem kicsit kicsi ekkora vendégszámhoz - sokszor vártak a szaunáknál,hogy szabaduljon fel hely, s a jacuzzi is telített volt, várakozni kellett.
Jó elhelyezkedésű - közel van a vasút, de mégsem zavaró a vonatok közlekedése. Jókat lehet sétálni is - s a Balaton part is közel vamn, így gondolom nyáron sok vendég oda megy majd strandolni
2015. január 26.egyedül járt itt 55Múlt héten töltöttem 5 napot a hotelben
Előszezon lévén alig voltunk - így habár a wellness részleg igencsak kicsi, de soha nem volt gond, hogy ki melyik szaunában van éppen
A személyzet mindig segítőkész, udvarias
Kis létszámnak betudhatóan nem svédasztal volt - de reggelire annyi felvágottat tettek az ember asztalához,hogy az felért a svédasztallal :-), s olyan adagban készült a reggeli omlett,hogy az mindig kifogott rajtam :-)
Vacsora 3-4 fogásos (mindig volt desszert, s nem tucat 'gyári' sütemény - s itt is olyan hatalmas adagokat hoztak, hogy mindig kifogott rajtam
A pincér is udvarias ;-)
Szoba megfelelő méretű, igaz a párna valahogy nekem nem jött be :-(