2024. augusztus 22.gyerekekkel járt itt 552x jártunk ott 6 napos nyaralásunk alatt.
Mind kétszer kiváló volt minden. A kiszolgálás és az ételek minősége is.
A játszószoba pedig egy nagyon jó ötlet.
2022. szeptember 16.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
3x járok itt,mostmár a kislányommal jöttünk.
Nagyon szép hely,gyönyörű fák ,nagyon szépen rendben van tartva és a pávák is nagyon szépek.
Kedves fogadtatás a kasszánál.
Párommal és a testvérrével és a kislanyunkkal voltunk itt,nagyon gyors és kedves kiszolgálásban volt részünk és az ételek is nagyon finomak voltak.
2022. szeptember 15.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Annak ellenére,hogy sajnos bent nem lehet helyet foglalni mert épp felújítás folyik,úgy döntöttünk itt ebédelünk.
Gyors volt a kiszolgálás az ételek nagyon finomak voltak és az árak is nagyon kedvezőek.
2022. július 29.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
4 gyermekkel voltunk,mindenkinek sikerült találni olyan medencét amit a tudott lvezni.
Nagyon szép helyen van maga a fürdő,nagyon tiszta minden.
Egy kis gondunk akadt az tkezsnl,mert sajnos lassú volt a kiszolgálás a büfében de ez nem a fürdő hibája.
Érdekes
2022. július 29.családjával járt itt 453x járunk itt,mert nagyon szép hely.
A gyerekek nagyon lveztk,a hajókázás pedig felejthetetlenné tette mindenkinek a napot
A túravezetőnk nagyon kedves volt ,s alaposan elmondott mindent.
Egy kis gondunk akadt mg a belptetsnl mert elg lassú volt a jegykiadás.
Ja s meglepődtünk mert 3 ve mg nem volt fizetős a parkoló. Ez egy negatívum volt számunkra.
2022. július 29.családjával járt itt 55Nagyon hangulatos hely,gyors kiszolgálás,kedves személyzet.Az ételek pedig nagyon finomak.
Csak ajánlani tudom.
2022. július 18.gyerekekkel járt itt 1513:20kor odamentünk,4 gyermekkel nem engedték,hogy leüljünk mert 13:30kor nyitnak.
Félkor visszamentünk ekkor leakartunk ülni ismét de azt mondták ne üljünk le mert zárva vannak.