2016. május 10.gyerekekkel járt itt 55 Csendes alföldi város központjában szép, tiszta, új szálloda. Kényelmes parkolóval, kedves, fiatal, szolgálatkész, rugalmas recepciósokkal (ugyanis rögtön szobacserét kértem, hogy ne a felnőtt lányom és barátja legyen a szobaszomszédom. . . ). Az étterem modern berendezésű, tiszta, ízletes ételekkel, a pincérek szolgálatkészek, nem tolakodók.
A fagyizója isteni! Akkor volt a fagylaltok éjszakája. Volt még a csomagban strandbelépőnk, ami messzi volt ugyan, de kisvonattal mentünk ki. Akkor volt a vadász-halász napos rendezvény. Tudom ajánlani a nyugodt pihenésre vágyóknak, a tiszta helyet kedvelőknek, aki biciklizik és aki nem.
2016. január 4.a párjával járt itt 45A szálloda tiszta, utazást megelőző napon tett kérésemnek megfelelően összeigazították az ágyakat, ezáltal kicsit átrendezték a szobát ami jó volt, kellemes meleg fogadott bekészített pezsgővel.