2023. augusztus 10.a párjával járt itt 35 Tetszett,hogy a fürdő területén van,és bármikor be lehetett menni oda. Praktikus,hogy reggelit is kaptunk. A személyzet, barátságos és segítőkész. Elég gyorsan próbálták orvosolni a szobával kapcsolatos problémát,sajnos nem rajtuk múlt,hogy nem sikerült.
Talán egy felújítás orvosolná a problémát,mégha nem is egyszerre történne,hanem szobánként,kétszobánként ha az anyagiak nem engedik. Viszont a takaritásra jobban oda kellene figyelni,szerintem az nem opció,hogy akkor jönnek,ha szólok 6 éjszakás tartózkodásunk alatt akkor jöttek mikor úszott a fürdő,igaz akkor rögtön. A törölközőt,szemetest sem cserélték,de jelzem,ez csak szervezés, odafigyelés, számonkérés dolga,mert személyzet volt. Ár- érték arányba megfelelőnek tartom a szállást.
2019. november 11.barátokkal járt itt 35 Egy nagyobb baráti társasággal jártunk itt. Előre rendeltük a 2 személyes tálakat,úgyhogy viszonylag gyorsan meg is kaptuk az ételt,az ízzel,frissességgel nem volt gond,korrekt volt,de semmi extra íz,vagy valami extra figyelemfelkeltő dolog. Az étellel nem volt gond,inkább a kiszolgálás volt rugalmatlan,bár a felszolgálók kedvesek voltak.
Eléggé szűkösen voltunk,hiába szerettünk volna a különterembe lenni az állítólag le volt foglalva. . . igaz volt ott egy kisebb családi rendezvény kb. 10-15 fővel,de a mi csoportunk nagyobb volt,így kint a bejárat mellett ácsorogtunk,ücsörögtünk inkább ,mert így kényelmesebben tudtunk beszélgetni,még jó hogy kellemes idő volt, az őszi nap ellenére is. A különterem ezt sikeresen megoldotta volna. . . a mellékhelység bár nem volt piszkos,de eléggé lepukkant benyomást keltett. .
Találkozó Szegeden -
Hotel Bella Szeged
2019. november 11.barátokkal járt itt 45 Egy hétvégét töltöttünk a Hotel Bellába egy találkozó keretén belül. Gyors és kedves bejelentkezés után,beparkolhattunk kényelmesen a saját ingyenes parkolóba,ami nagyon kedvező dolog egy nagyvárosba. A szoba kellemes,kultúrált,a fürdő tiszta,nekem az ágy matraca kissé kényelmetlen volt,de 2 éjszakát ki lehetett bírni.
A reggeli bőséges,volt választék,ha kifogyott valami,pótolták. A személyzet kedves,udvarias,segítőkész volt. A belváros gyalogosan sem volt nagy távolságra,egy kellemes könnyű séta. Jól megközelíthető helyen található,viszonylag csendes helyen,legalábbis a forgalom zaja. . . villamos,kocsik. . . nem volt zavaró. A város csodás,mozgalmas,sok látnivalóval,csak ajánlani tudom.
2014. szeptember 7.a párjával járt itt 45 Remek 3 napot töltöttünk el a szállóban augusztus végén. a személyzet a telt ház ellenére gyors,udvarias,bármilyen kérdést,kérést azonnal teljesítettek. A szoba és fürdő tisztasága rendben volt a személyzet "láthatatlanul"tette a dolgát,kedvesek,udvariasak voltak. Az étkezés. . . .
reggeli vacsora ,változatos ,elegendő,minden profi módon szervezve,végre hajtva. A szálló elhelyezkedése tökéletes,hiszen kilépve a szállóból a sétányon találjuk magunkat,ami elvisz a kikötőbe,belvárosba. Szerencsére tökéletes,napsütéses időt fogtunk ki,tudtunk kerékpárt bérelni a szállóban,jót tekertünk,nagyokat sétáltunk. A szálló kertje és környéke szépen gondozott,kultúrált. Jó választás volt a szállóba mennünk! !
2014. március 6.barátokkal járt itt 55 Február elején gyerekekkel és barátokkal töltöttünk egy hétvégét a hotelba és nem bántuk meg,hogy ide jöttünk. A bejelentkezés gördülékeny,gyors még úgy is hogy sokan voltunk több szobával és apartmannal. A szobák tiszták mind két szárnyban,igaz a mi ágyunk kissé kényelmetlen volt/Erzsébet szárny/,a személyzet maximálisan segítőkész,udvarias és gyorsan teljesítették plusz kérésünket is.
A wellness részek jók,bár a szombati áramszünet miatt a Zsuzsanna szárnyi medencék vize kissé hideg volt. Azt egyébként tényleg valahogy meg lehetne oldani,hogy az idősebbek is tudjanak pihenni,bár minket nem zavart a gyerek zsivaj,ugrálás de észleltük,hogy voltak idősebbek akik inkább ott hagyták a fürdőt ,mert zavarta őket az állandó ricsaj. Az étkezés bőséges és finom ételekből állt,a felszolgáló személyzet kissé bizonytalan pl. az italválasztékkal kapcsolatban ,de a végén csak megoldódott . Egyedüli negatívum,ha annak lehet nevezni,hogy a szombat esti program és a bár 11-ig tartott,mikor a szállóban nagyon sok fiatal is volt,akik még szórakoztak volna legalább éjfélig. Összességében nagyon jó benyomást tett a szálló és a környék,szívesen ajánlom akár gyermekes családnak,de a fiatalság is megtalálhatja itt a "bulizást"és az idősek is a pihenést,nagy sétákat. Szerintem mi sem utoljára voltunk itt!
2014. március 5.a párjával járt itt 45 Egy februári péntek este tértünk be vacsorázni és nem bántuk meg,a személyzet udvarias ,gyors volt az étel időben elkészült. Finom és ízletes az adagok megfelelőek,aminek melegnek kellett lenni az meleg is volt,a kért és felszolgált italok bor,üdítő,víz,kávé teljesen rendben és időben megérkeztek.
A mosdó tiszta és kulturált,az egész étterem kellemes,üdítő benyomást keltett. Jártunk már előzőleg is itt és valószinűleg nem utoljára.
2014. március 5.a párjával járt itt 55 Ismételten sikerült eltöltenünk párommal egy pihentető hétvégét a Palota szállóban. Változatlan szinvonal,még finomabb és változatosabb ételek,mint az előző évben,kényelmes,tiszta szoba,udvarias,gyors személyzet. Bármilyen kérés,kérdés felmerül igyekeznek gyorsan és korrekt módon rendezni. A Wellness rész tökéletes lehet pihenni,ellazulni.
Csak egy apró észrevétel. . . bár mi nem dohányzunk,de igazán nem méltó egy ilyen helyhez,hogy a vendégeknek az ajtó előtt kelljen toporogva dohányozni,aki esetleg pipázna,szivarozna arról nem is beszélve,biztosan lehetne egy kulturált ,kényelmesebb helyet kialakítani. Szerencsére az idő kegyeibe fogadott minket,így jót sétáltunk a felújított függőkertben,nagyon szép lett és a környéken,mert mindig találunk valami újat és szépet. Csak ajánlani tudom idősnek és fiatalnak is ezt a helyet,mert mindenki találhat a számára megfelelő szórakozást ,pihenést! Valószínű mi sem most jártunk itt utoljára!
2013. december 13.a párjával járt itt 35 2013 decemberében töltöttünk a szállóbab sajnos csak 1 szombati napot. A környezete és maga a szálló nagyon szép ,szellős ,modern. Tisztaság mindenütt,a szobákban és a közös terekben is,valamint a wellness részen és a fürdőben szintén. a szobák tágasak,a fűtés megfelelő,sajnos az ágyról ugyanezt nem mondhatom el,a matrac nagyon kényelmetlen volt,de mivel csak egy éjszakáról volt szó ,nem reklamáltunk.
A szálloda wellness részét és a fürdőt csak dicsérni lehet,a kinti meleg vizes medencéket jó használni ilyenkor is! Az étkezésről. . . . nekem a felejthető kategória jut eszembe a vacsoráról és a másnapi reggeliről is,svédasztalosnak volt nevezve,de jobban jártunk volna ha étlapról választható vacsora lett volna. Reggel 9:20-kor mentünk reggelizni,de akkorra már igencsak foghíjas volt a kínálat és még utánunk is jöttek vendégek. Igaz a személyzet mellet szólva,látván ,hogy páran már elégedetlenkedtek,megkérdezték,hogy kérünk -e valamit még,mert már nem hoznak ki semmit,de a szakács elkészíti a rántottát vagy a főtt tojást és ez még 9:30 kor volt mindig és 10:00 óráig lehet reggelizni. Ez a kis "incidens"kissé lelohasztotta a lelkesedésünket a szállóval kapcsolatban és még egy apró megjegyzés. . . a reggelinél minden csomagolva volt. . . mustár,majonéz,még a citromlé is műanyag tasakokba ami nem éppen környezetbarát! Kár ilyen apróságokkal a jó benyomást elrontani! A személyzetről csak pozitívat lehet mondani,fiatalok,udvariasak,gyorsak és segítőkészek! Valószínű,hogy ellátogatunk még a fürdőbe,de biztos,hogy nem az ott alvós felállást választjuk!
2013. november 22.barátokkal járt itt 55 2013 január végén egy többnyire fiatalokból álló baráti társasággal voltunk a szállóban. A személyzet udvarias,gyors volt a bejelentkezésnél és a későbbiekben is az étterembe és a szobák tisztán tartásánál is. Nagyon tetszett az ötlet,hogy az árban benne foglaltatott a városi fürdő és az élményfürdő használata is,mi pénteken és szombaton is igénybe vettük ezt a kedvezményt.
. . . a fiatalok nagyon élvezték,pedig a kisgyerekkort már azért kinőtték! ! A félpanziós ellátás bőséges és sokféle volt,mindenki tudott kedvére válsztani,vasárnap reggel búcsúzóul a jó hidegbe a kinti medence meleg vizét élveztük! A vendégek összetétele széles skálán mozgott. . . a csecsemőtől egészen az idősekig lehetett találni vendéget,tehát jó szívvel ajánlom mindenkinek! ! Elképzelhető,hogy visszatérünk még ide! !
2013. október 27.a párjával járt itt 55 A hotel berendezése,kialakítása nagyon tetszett,modern de mégsem az az "üveg,beton". A szoba berendezése nagyon tetszett/rustic lakosztály/ízléses,szép drapériák,párnák,minőségi anyagok beépítve,remek ötlet az infraszauna és a pezsgő fürdő ahonnan szép a kilátás a környező vidékre.
Az igaz,hogy egy kicsit úgy éreztem,hogy a "dizánjt"feláldozták a praktikum oltárán de ezek csak apróságok/pl. a fürdőszoba mosdója ami a mai trendi tálkaszerű valami és a fa mosdópult ami ugyan jól néz ki de egyátalán nem praktikus és a tartósságáról sem vagyok meggyőződve,nem volt törölköző szárító sem a fürdőbe meg sehol a szobába,így a nedves törölközők és fürdőruhák gondot okoztak,az előszoba szekrényből egy pár fiókot hiányoltam,mert nem igazán kedvelem ha bizonyos ruhadarabok "szabadon"a polcos részen tárolódnak! /ezeken azt hiszem könnyen lehetne segíteni! A személyzet udvarias,előzékeny és külön köszönet az ügyes kezű masszőr fiatalembernek. Az étel választék megfelelő és finom,az ital itt inkább a bort említeném az hagyott némi kivánni valót,igaz csak az első napon ,viszont a bárba remek koktélt kevertek. Jó dolog,hogy a szálló vendégek átjárhatnak a fürdőbe,igazán ötletes az éjszakai fürdőzés. Összességében egy remek hétvégét töltöttünk el nagyon élveztük a hangulatát az egész szállónak és már tervbe van egy újabb látogatás,de télen,mert akkor is szép lehet a környezet és a fürdő is! Csak ajánlani tudom mindenkinek,aki a nyugodt pihenést,sétákat és persze a jó fürdőt kedveli,valamint szeret finom jó ételeket fogyasztani!