2017. július 11.a párjával járt itt 55Nagyon jól éreztük magunkat minden tekintetben. A hotel csodás fekvése, ami Magyarországon páratlan, a személyzet, az ellátás, a szoba is mind-mind szuper volt. . . A szálloda belső terei is elképesztően érdekesek. A rózsakert mesebeli, a saját kápolna egyedülálló, szerintem. Talán picit az italok drágák, de ez az egyetlen, amit tudnék kifogásolni. Biztosan visszatérünk ide.
2016. július 15.a párjával járt itt 45 Július közepén, a legnagyobb kánikulában töltöttünk itt pár napot. A szálloda nagyon tetszett minden tekintetben. A személyzet nagyon készséges, az ételek finomak, a wellness részleg tiszta, a szoba kényelmes volt. A szálloda kertje igazi felüdülés, szép rendben tartott, igazi nyugalmas sziget.
Talán csak 2 dolog volt, ami nem kapott 100 %-ot: a szobánk közvetlen a medencére nézett a földszinten és csak azért nem volt elviselhetetlen a zaj, mert a hőség miatt a klíma állandóan működött, ezért az ajtó végig csukva volt. Az ebédlőben nagyon picik az asztalok, még 2 ember sem tud kényelmesen étkezni. Nálunk mindennek ellenére jó értékelést kapott és bátran ajánljuk másoknak is!