2013. szeptember 24.a párjával járt itt 55 A menyasszonyommal 2012-ben, karácsony és szilveszter között jártunk a hotelban, és nagyon jól éreztük magunkat. Maga a város, Pécs is nagyon szép, számos programlehetőség van a környéken, a hotel pedig különösen jó helyen van, gyönyörű a kilátás a Mecsekből. A személyzet rendkívül kedves, segítőkész.
A hotel éttermében nagyon finom ételek voltak, és nagyon kulturáltan volt minden szervírozva. A wellness részleg nagyon jó, a medence, a szaunák és a pezsgőfürdő is tökéletes kikapcsolódást biztosított. Az egész pihenést egy remek masszázs koronázta meg. Ami azonban nekünk a legjobban tetszett, talán a szivarszoba. Pécs esti kivilágított látképe, egy kandalló, és egy üveg kellemes rosé bor tette még romantikusabbá azt a pár napot. Egy dolgot sajnáltunk, de ez nyilván évszakfüggő volt. A kültéri medence és terasz nem működött, nyáron ennek megfelelően minden bizonnyal még több a kikapcsolódási lehetőség. Mindenkinek szívesen ajánlom!