2019. december 24.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Tökéletes karácsony előtti feltöltődés volt a család számára. A wellness tökéletes minden korosztálynak. Az ételek nagyon finomak voltak, a vacsora hideg előétel kínálata mindig kiemelkedő volt. Igazán bőséges volt a választék, az ételeket folyamatosan töltötték újra. A személyzet kedves, a szoba, a wellness tökéletesen tiszta. Praktikus a felnőtteknek szánt wellness-részleg.
2015. december 27.gyerekekkel járt itt 55Ez volt a második látogatásunk itt, és most sem csalódtunk. Csak mi voltunk a szállodában, de a wellness-részleg folyamatosan működött a kedvünkért. Nem volt svédasztalos vacsora, de a menüválasztásos ételek is finomak voltak. A svédasztalért cserébe superior lakosztályt kaptunk a családi szoba helyett, ez igazán tágas volt. A személyzet kedves és profi. Köszönjük ezt a kellemes pihenést!
2015. január 1.gyerekekkel járt itt 45 A két ünnep között töltöttünk 2 éjszakát itt két gyerekkel. Családi szobát kaptunk, ami hihetetlenül tágas és kényelmes volt. Az egyetlen apróság a fürdőszoba mérete volt, lehetett volna picit nagyobb. Éjjel nagyon kihűlt a szoba, de kérésre adtak hősugárzót, így ez a gond gyorsan megoldódott. A személyzet kedves, segítőkész.
Vacsoránál a svédasztal 4 fajta meleg ételt jelent, magyaros, de kisgyereknek nem könnyű választani. Nagyon jól éreztük magunkat, az apróbb kellemetlenségeken könnyen túlléptünk. Szívesen ajánlom!
2014. január 6.gyerekekkel járt itt 45 A szoba tiszta, 4 fő számára is elég nagy volt. A berendezés kényelmes, az egyetlen probléma, hogy csak 2 poharat készítettek be négyünknek. A wellness-részleg minden korosztálynak tökéletes: gyerekmedence, jacuzzi, és egy igazán jó élménymedence, sok élményelemmel. Kár, hogy csak 7-ig volt nyitva.
10-től úszómester is van, aki folyamatosan figyel a vizes padlóra, stb. A svédasztalos reggeli és vacsora bőséges, változatos, és gyerekbarát. Az ár-érték arány igazán jó, kivéve az italok árát, azok viszonylag magasak. Az 1000 Ft-os ajándék wellness-kupont valószínűleg nem sokan használják, mivel önmagában semmire sem elég. Apróságoktól eltekintve nagyon elégedettek voltunk, nagyon jól éreztük magunkat.