2014. szeptember 15. járt itt 15 Családommal LUX apartmant foglaltunk a hétvégére. A meghirdetett cimtől 3 sarokra levő elhagyott házba vittek minket. Az apartman tulajdonképpen egy kettéosztott parasztház, melynek a beépittett tornácán alakitották ki a konyhát és két hálószobát csináltak, plusz egy ablaktalan dohos fürdőszobát.
Az ágyak közül az egyik használhatatlan szivacsmatrac, ami olyan kemény, hogy most kb. 1 hónapig massziroztathatom a derekam, amig rendbe jön. Másik szobában a matrac pua rugós matrac. No comment. A képeken szereplő szép zöld udvar helyett egy sóderrel leszórt udvart kaptunk, ahova felajánlották, hogy 500 HUF/nap-ért beállhatok az autóval. Az "árban foglalt korlátlan melegital" autómatáról képet csináltam, mert ez a Fontain "gép" már gyerekkoromban is szégyenletes volt és még mindig használták. Mivel megnéztem, hogy a 100 m-re lévő étterem a várpark túlsó oldalán, kb 1000 m-re volt, nem tartottunk igényt a magyar vidék gasztronómia kiválóságait felsorakoztató virsli reggeli és rántott szelet vacsorára.