2017. március 28.barátokkal járt itt 55 Családias hangulatú, megismételhetetlen gasztronómiai élményt nyújtó sörkóstólóval egybekötött négyfogásos vacsorán vettünk részt, a sörmanufaktúra és a séf részvételével az asztalnál, finom ízekkel, jó hangulattal, felejthetetlen élményt szerezve.
A kiszolgálás fantasztikus volt, a saját gyártású pálinkák és a hely hangulata maradandó élményt adott, amint lehet visszatérünk. . . :)
2016. január 2.gyerekekkel járt itt 55 Az utóbbi évek legkellemesebb élményét okozta egy decemberi szeles napon a Liget Kávéház részünkre a Balatonon. Egy karácsonyi Balaton parti sétánk alkalmával váratlanul tértünk be, rendkivül kedves fogadtatásban volt részünk, gyönyörü és hangulatos berednezés fogadott minket, kedves és gyors kiszolgálással, különleges ételkinálattal, melyek közül mindegyik választott fogás rendkivül izletes is volt.
Az árakkal is tökéletesen elégedettek voltunk, és rendkivül jó érzéssel távoztunk. Mindenkinek ajánlani tudom a helyet, akár egy kávéra, akár egy nagyobb társasággal eltöltött ebédre-vacsorára is térnek be.