2016. május 11.családjával járt itt 55 Sokszor hallottam már a zalakarosi Art Hotelről, hogy családias hely. Megerősíthetem: valóban az. A személyzet kedves és segítőkész, ugyanakkor nem tolakodó. (Nem szeretem az olyan helyeket, ahol mindenki azt lesi, mikor mit tehet értem. Nem Király vagyok, hanem vendég. Ha kell valami, úgyis szólok. . .
Az első, amit teszteltem, az természetesen a wellness részleg. Nos kérem, van itt minden: Úszómedence, hatalmas pezsgőfürdő, infraszauna délelőtt, finn szauna délután, kneipp-taposó, sószoba, trópusi zuhany (meg hidegzuhany, ha rosszul kezeled a medence melletti csapokat :P). A második teszt az étkezőben történt. Mindenkinek külön helyet biztosítanak, nem létezik az "Itt tegnap én ültem! " effektus. Két dolgot említenék:
1; Ínyenc vagyok. Szeretem a házi kosztot, de nem vetem meg a tengeri herkentyűket sem. Ez utóbbi nem volt ugyan az asztalon, de sebaj, nem hiányzott sem a polip sem a kagyló. Kárpótoltak az ízek. Ritka az olyan konyha, ahol a csirkének csirke íze van, a borsónak meg borsó. Ez pedig ilyen. A húsok megsütve de nem elégetve, a saláták és a pékáru frissen, a levesek forrón vártak a svéd. . . izé. . . magyar asztalnál. 2; Ami nem leves, ahhoz tejet iszom (nem vizet, nem Coca Colát - magyar vagyok nem amcsi -, nem rostos üdítőt és nem teát). Tejet. Itt is furán néztek rám, de megoldották. A szoba tiszta és rendezett (lásd a képen). Naponta igény szerint a takarítás, a rendrakás nevű történés egy csoda: nem dugják el a cuccaimat (mint az a német pali, bizonyos Alzheimer), hanem összehajtogatva az ágyon megtaláltam mindet. Külön előny, hogy közel van az élménypark, ahol kellemes séta és kikapcsolódás vár, valamint a zalakarosi fürdő, ahová jegyet is vehettem a recepciónál és nem kellett a kapuban sorba állni érte. Mivel húsvétkor tettük tiszteletünket a hotelben, apró ajándékkal is kedveskedtek: a gyerekek Kinder tojást, a felnőttek kis csokinyuszit találtak a reggelizőasztalon. Mindent egybevetve kellemes, nyugodt hely, bátran merem ajánlani másoknak is. Végezetül - ahogy Schwarzenegger mondotta volt: I'll be back!