2020. április 18.a párjával járt itt 35 Az étel finom 5 A Kommunikáció és a Futár MASZK és KESZTYÜ HIÁNYA 1
A megrendelésüket időben a kért időpontra frissen megkaptuk. Minden nagyon finom volt bőséges a futár kedves volt, mondjuk azt hiányoltam hogy se kesztyű sem maszk nem volt rajta. Oké ,hogy fiatal De azért ha már magát nem is félti, akkor akihez megy az talán nem ártana.
Föleg, hgy a Facebookon meg tele van a maszkban és kesztyüben ételt készítö dolgozokal )Én mondjuk felvettem maszkot is meg kesztyűt is. A másik úgy hirdetik hogy nincs kiszállítási díj ( a Pesti Pipi Facebook oldalon, ITT már a WOLT, szóval ez is kettös ) ez rendben van nincs is ilyen feltüntetve viszont a weben és a Facebookon lévő árak igen csak köszönő viszonyban sincsenek egymással. A most megrendelt nagy kakas burger menüben és a csirkemell csíkok menüben 900 Ft tal olcsóbban van a Facebookon hirdetve mint amennyiért én a weben keresztül megvettem, vagy esetleg az árak nem aktuálisak ? ha pedig az a helyben fogyasztásra érvényes árak akkor esetleg azt hirdetni kéne mert elnézést kérek de ez egy kicsit így félrevezető. Amúgy mindent köszönünk, tényleg nagyon finom és laktató volt U. I. : A honlapon a MENÜ tartalma sincsen pontosan feltüntetve MIT tartalmaz . . . emailben jeleztem ezeket a dolgokat. Válaszként telefonszámot kértek, amit meg is adtam. De 3 nap alatt nem sikerült felhivnijuk. A más platformokon írt üzeneteket el sem olvassák, gondoltam privátban intézem ezt a dolgot. De sajnos nem sikerült. Akkor RÉSZEMRÖL LEZÁRTAm az ügyet, csak az észrevételemet, véleményemet akkor már most nyilvánosan osztom meg . . .
2019. április 1.a párjával járt itt 55FENSÉGES
Kedvesek, Az ételek fenségesek. Laktató, finom és mégis olcsó. Elvitelre is kérhető, de helyben is fogyszthatod. Hambi, hot-dog, sültkrumli. Nagy választék kedvező ár. Itt biztosan nem fogsz éhen maradni és még a zsebed sem fog kiürülni. ÁR-ÉRTÉK arányban szerintem akörnyék legjobb és könnyen megközelíthetö helye. Szóval IRÁNY a MÓRICZ HAMBI
2019. február 5.a párjával járt itt 15 üdvözlettel hát az érzéseim azok kettősek, mert elégedett is vagyok meg nem is . mivel vacsora időben megérkezett friss És meleg volt ez jó. az óriás bécsi nehéz fiúknak tükörtojásos rajta finom volt a tojás olyan volt aminek lennie kellett nem volt se lágy se túl kemény jó sok finom sajt volt rajta megfelelő vastagsága volt panir is megfelelő volt csak éppenséggel a dobozba úgy be volt szorítva hogy gyakorlatilag ráragadt a fele.
A krumplipüré igazából finom volt bár szerintem porból készült. Hát ami az osztrák nagy burgonyasalátát illeti, sok köze nem volt ahhoz igazából ez egy főtt krumpli és nyers fehér illetve párolt Lilla káposzta volt összerakva valójában az osztrák burgonyasaláta lilahagymával készült és ilyen csirke vagy húsleves alaplével szokták krémesiteni. ami a desszertet illeti igazából finom volt csak egy problémám volt vele én banános palacsintát rendeltem ez pedig somlói volt . . .
2018. augusztus 17.a párjával járt itt 15Látszólag olcsó Valójában nagyon drága hely mivel a levesek nem normál fél liter Vagy esetleg liter hanem Két deci literes ek A sertéscsülök ovalójában francia csülök és akkor még dicsekednek, hogy elfogadnak mindenféle SZÉP kártya viszont egy alapvető dolgot nagyon nehezen tudták megoldani hogy vegyes fizetést mert 12000 Ft os számla abból csak 10000 Ft volt a szép kártyán majdnem keresztbe lenyelt a pincér ezért.
Máshol Ez alapból működik Na most látszik hogy ez milyen hely hogy a dobó téren a többi étterem tele volt itt meg szinte senki úgyúgyhogy nem ajánlom senkinek
2017. augusztus 13.a párjával járt itt 55 Mi rendszeresen járunk étterembe. Az ország minden pontján. De még idönként külföldön is. Többségben meg vagyunk elégedve az ellátással. De amit ma itt tapasztaltunk. Attól le esett az állunk. A jópofa előzékeny felszólgáló. A sztár shéf aki leült közénk egy kicsit beszlgetni. Pedig millió dolga lett volna.
Hiszen 2 esküvő is van ma. Illetve mestercukrász Ilona. Aki maga hozta ki az ajándék mennyei szülinapi tortám. Szoval nagyon segítőkészek-korrektek voltak. A kaja fenséges és bőséges. A panoráma több mnt pazar. Nagyon szépen köszönjük a szíveslátás és a nagybetűs vendéglátást . . . Fantasztikus volt minden. Minden Nagyon Szép, minden Nagyon JÓ és mindennel Maradéktalanul meg voltunk elégedve. DE TÉNYLEG ÍGY VOLT. JÓ SZÍVEL AJÁNLOM MINDENKINEK. . . . KÖSZÖNJÜK ;-)
2016. október 16.a párjával járt itt 55 Egyszerűen FANTASZTIKUS ! Kedvesek, előzékenyek. Az Ételek Fenségesek és az adagok ÓRIÁSIak. A Fíncsi BORokal páratlan volt. A kérésemnek megfeleöen egy különálló asztalnál a sarokban, egy száll vörös rózsával és gyertyával vártak és még ÖK kértek elnézést, hogy NEM tudtak szép panorámára nézö asztalt Prezentálni.
Mivel ÉN voltam a figyelmetlen, hiszen Ez egy pincehelység. De Nyáron van terasz. Úghogy Nagyon szépen Köszönjük a Vendéglátást, Szives látást . . . ;-)
2015. október 22.barátokkal járt itt 55Az apartman tiszta, rendezett, a Vendéglátok kedvesek és segitökészek. Tiszta udvar rendes ház. Na és a Biró Mama a Szépasszonyvölgyben . Köszönjük a Sziveslátást-Vendéglátást. Úgy érezük magunkat, mintha csak a “nagyszülökhöz mentünk volna le Vidékre” akik ha rossz voltam, "megdorkáltak" ( nagyon helyes ) érte . . . megyünk még ;-) 2X voltunk is ( eddig )