2016. november 29.gyerekekkel járt itt 55Második alkalommal jártunk a hotelben családostól. Rendkívül kedves a személyzet, kényelmes, tiszta szoba, csúcs wellness részleg. Egyetlen dolog zavart bennünket, hogy az alacsony vendéglétszám miatt a reggelinél várni kellett az ételre, nem volt tojás előre sütve. Vacsoránál is előfordult, hogy egy-egy ételre várni (vadászni) voltunk kénytelenek. Az ételek finomak, ízletesek voltak.
2016. február 29.gyerekekkel járt itt 25 Egy éjszakát töltöttünk a hotelben, férjemmel és a kislányommal érkeztem. Este 6-kor vettük át a szobát, és másnap reggeli után már távoztunk is. A reggeli bőséges, megfelelő volt. A szoba hagy jócskán kívánni valót maga után, pláne a fürdő, de azt hiszem, ami a legfontosabb minden tiszta volt.
A terasz ajtaja igen csak megérett a cserére, és a fürdő szaniterei, csapjai is. Kár, ezért a gyönyörű épületért, egy komolyabb felújítás csodát művelne vele. Az étterem most is nagyon szép. Külön pozitívumként kiemelném, a Wifi a 4. emeleten is tökéletes volt,ez sokszor újabb modernebb hotelekben sincs így!