2014. június 15.családjával járt itt 15 Ballagás után mentünk be, sokadik helyen jártunk, ahol közölték, hogy kb 40 perc a várakozási idő. Itt azonnal hozták az étlapot, nem is láttunk sok embert, gondoltuk itt nem kell várni. Nagyon rosszul döntöttünk! Az üdítőt szinte azonnal megkaptuk, langyos volt. . . A megrendelt ételekre több mint KÉT ÓRÁT vártunk! ! !
úgy, hogy utánunk érkezettek előbb kapták mint mi! nos az étel, egy förtelem, de szó szerint! Lidülös fagyasztott húsok, és köretek. felismertem, hisz én is ott vásárolok. a levest az asztalra borították amit úgy is hagytak :) mondjuk a leves jó volt. A főételben nem azt hozták amit kértünk, ami árban sem volt ugyanaz, mikor kértük cseréljék ki a pincérnő kissé sértődött volt. Jelzem, nem a bunkó népség vagyunk párommal, vendéglátásban dolgozik párom jómagam bolti eladóként, jófejek, normálisak türelmesek voltunk. Gondoltuk, ha ennyit várunk normális kaját kapunk. . . nem is sorolom mennyi gond volt a kajákkal, mert csak pár dolgot írtam le. desszertet mindenesetre már nem kértünk. . a kb 2000. -ből kihozható Lidülös fagyasztott délutáni ebédért otthagytunk több mint 6e forintot. Hatalmas csalódás volt! és az érzés, hogy ennyi pénzt is időt kidobtam az ablakon. . . . :(