2018. május 15.a párjával járt itt 25 Sajnos én nem tudok olyan jó véleményt írni a helyről,mint az előttem szólók. . . Nehezen lehet feljutni ide. Az tény,hogy gyönyörű a kilátás, szép a kertje,meg a bisztro belseje is. A kiszolgálás gyors, a kiszolgáló hölgy kedves volt, de sajnos nem tudja feledtetni az ellenérzést bennem és a páromban.
A helyre az egyik ismerősünk hívta fel a figyelmet,hogy ő jókat hallott róla,ezért is tértünk ide be. Úgy indultunk, hogy enni szeretnénk, de mikor láttuk az étlapot (vedd szó szerint, kb. 5 volt felsorolva, nem túlzok) gondoltuk akkor csak iszunk egyet. Párom rendelt sört. (2 max. 3 fajta közül lehet választani) Én egy gyömbért. Páromnak kihozták az üveges 0,33 dl-es sört (előtte még nem ivott ilyen fajtát). Párom megkóstolta és furcsállta az ízét, ekkor néztük meg kicsit jobban az üveget. Beazonosíthatatlan valamik úszkáltak az üveg alján, megnéztem a minőségét megőrzi kis feliratnál a dátumot. Csupán csak március 11. -én járt le a szavatossága. . . Nem kéne ilyen dolgokra jobban odafigyelni? ? Persze szóltunk a pincérhölgynek,aki nemsokára ki is hozott egy ugyanolyat, aminek érdekes módon már teljesen más volt az íze, igaz elnézést kért többször is. De ezek után már nem nagyon akartunk ott maradni. A mellettünk lévő asztalnál láttam milyen kis tányérkában szolgálják fel az ételt. . (nagyevő férfiaknak nem ajánlott)A számlánál jött az igazi arculcsapás. 1660 ft egy 0,25-ös gyömbérért és 0,33 dl-es sörért (a sör került majdnem 1200 ft-ba). Ez ám az igazi rablás. Lehet,hogy nekünk volt csak "rossz" napunk, de a barátainknak,ismerőseinknek nem fogjuk ajánlani a helyet az biztos.
2018. május 15.a párjával járt itt 55 Párommal voltunk itt 2 éjszakát, karácsonyra kapott utalványunkat használtuk fel. Impozáns látványt nyújt,nagy területen helyezkedik el. A személyzet barátságos volt. Csak du. 3-tól tudják garantálni a szobát, de mivel hamarabb ott voltunk, megőrizték a csomagjainkat míg mi elmentünk felfedezni Sümeget.
A reggeli, vacsora svédasztalos szóval nem marad senki éhesen :) Mi szerdán voltunk,akkor garantálják a lovagi tornát és utána a lakomát, ami szintén nagyon finom volt. A reggelinél helyben el is készítik a rántottát/tükörtojást extra feltétekkel. Hétköznap voltunk,nem főszezonban,de így is rengeteg ember száll meg itt, aki nem tudja elviselni a tömeget, annak nem ajánlom a helyet. A szoba mindennel fel volt szerelve. A klíma elvileg működött, hallottuk,hogy megy, de nem igazán hűtötte le a szobát. (5-10 fokra állítottuk, de így sem éreztük,hogy hűvös lenne,lehet,hogy központilag állítják őket) A szoba tisztaságával viszont nem volt problémánk. Van wellness részlegük is, kinti-benti medence, jakuzzi,szaunák. Jakuzzi igazából csak egy van,az is mindig tele volt,úgyhogy oda nem mentünk be. Tartanak állatokat is,így néha ha arrafelé megy az ember érzi a szagokat,de nem vészes. Összességében bár nem olcsó, de egészen jó hely.
2018. február 22.a párjával járt itt 45 Az étterem hangulata egyedi,nem megszokott az biztos. Kint a teraszról lehet látni a halakat és kacsákat. A hajóra tényleg ráférne egy kis karbantartás,valamint a víz is zavaros volt. A párom és én nyáron voltunk ott,így a teraszon ettünk. Hétköznap volt,így volt hely is,de folyamatosan jönnek-mennek ott az emberek,szóval nem biztos,hogy árt ha az ember előre foglal egy asztalt.
Az étlap illusztrálva van képekkel ami sokat dob rajta. Az ételek árai viszont rettenetesen el vannak túlozva és sajnos fordított arányban áll az ételek ára a mennyiséggel szemben. Túl drága,és túl kevés. Ízére mondjuk nem panaszkodhatok. A felszolgálás átlagos volt. Nem volt kirívó negatív élményem. Egyszer érdemes azért mindenképpen kipróbálni.
2018. február 20.a párjával járt itt 45 Párommal úgy gondoltuk,hogy benézünk. Régebben ő járt már itt. Nem volt róla rossz véleménnyel,ezért is mentünk ide. Amikor betértünk hamar odajött hozzánk a pincérhölgy. Normális hangnem, de nem éreztem tolakodónak. Árban mondhatom,hogy nem horribilis árakkal dolgoznak, megfizethető. Volt egy kis incidens: felcserélték a kettőnk köretét.
Nem szóltam akkor,mert már kezdtünk éhesek lenni,és nem akartam ezzel is szórakozni. A párom étele egy kicsit ízetlen volt szerinte,az enyémet egy kicsit jobban megfűszerezték. Adagok rendben voltak,nem a legnagyobb amit valaha ettem,de volt már ettől kisebb is. Ettől eltekintve nem annyira rossz hely,de nem lesz kedvenc. Nem voltak sokan amikor ott ettünk,így a számla rendezése is zökkenőmentesen sikeredett. Azért a számla kihozásakor megemlítettem a dolgot. Ne gondolják azt hogy minden tökéletes volt :P A pincérhölgy mondta,hogy miért nem akkor szóltunk, de amikor már kopog a szemed az éhségtől, nem fogsz ezen fennakadni ;) Főleg ha szereted is. Egymás között elrendeztük :)
2018. február 18.a párjával járt itt 35 Ez az étterem szintén nem nyerte el a tetszésünket Siófokon. (Volt amelyik igen. ) Párommal tavaly augusztusban voltunk itt, de mind a ketten megjegyeztük,hogy nem lesz a kedvenc helye egyikünknek sem,és kihagyjuk ha Siófokra tévedünk majd. A kiszolgálás tényleg csapnivaló.
Az idősebb bajuszos úr szolgált ki minket, meg utánunk nem sokkal jött egy nagyobb azt hiszem olasz társaság,de tudtak angolul, persze az idősebb felszolgáló nem mondhatnám. . . kicsit nehézkesen ment a rendelésfelvétel a másik asztalnál. Az ételeket túl hamar hozták ki. Az sosem jelent túl jót az én meglátásom szerint. Az adagok egy nagyobb étkű ember számára maximum előétellel vagy desszerttel együtt megfelelő. A páromnak nem is annyira ízlett az ebédje. Egymással kedélyesen elbeszélgettek a dolgozók,nem igazán izgatták magukat,hogy a vendégnek ízlik-e,kér-e még valamit. A hely amúgy hangulatos, jó helyen van,kár a felszolgálás és ételek minősége miatt.
2018. február 18.a párjával járt itt 55Az Aranyparton való sétálgatáskor tévedtünk be ide párommal,és szerencsére jól döntöttünk. Gyrost rendeltünk. A mérete és íze tökéletesen megfelelt mindkettőnknek. A rendelés felvétele és a kiszolgálás is gördülékenyen és gyorsan ment. Nem utolsó sorban a fizetéssel sem volt semmilyen probléma, árban abszolút reális. Másoknak is nyugodt szívvel ajánlom.
Mustafa Gyros válasza
Köszönjük szépen.
2018. február 20., Mustafa Gyros, tulajdonos
2018. február 18.a párjával járt itt 25 Sajnos én is hasonló véleménnyel vagyok a helyről mint az előttem hozzászólók. Rettenetesen drága (bár mivel Siófokról beszélünk, nyáron voltunk, a sétányon van, nem is csoda) volt a főételek nagy része, így a hamburgerek mellett döntöttünk. Amik adagra még nem is voltak kicsik. De a kiszolgálás(?
) szó szerintem nem létezik az ottani dolgozók szótárában. Még a legelején amikor bementünk az étterembe jött egy fiatalabb felszolgáló srác, de igazából csak kihozta az étlapot meg az innivalót. A hamburgerekre nagyon sokat kellett várni, bár voltak az étteremben néhányan, de nem volt teljesen tele,hogy ne kelljen 2 hamburgerre várni vagy fél órát. A hamburgereket egy felszolgáló hölgy hozta. Később akartunk volna még italt rendelni,de a felszolgálók mintha eltűntek volna az egész helységből. Fizetni a pultnál tudtunk,mert az asztalunk közelébe se jött senki. A pultnál meg mire ránk került a sor hogy fizessünk,feltűnt az egyik pincér srác ismerőse aztán azzal kezdett el dumálni. Pedig mi hamarabb ott voltunk. Csak egy r*hadt cetlit kellett volna adni,aztán megyünk is. . . ennyit a vendéglátásról. Nem ajánlom,találtok jobbat is arrafelé!
2018. február 18.a párjával járt itt 55 Tavaly nyáron jártam itt párommal. Egy kicsit messzebb van a strandtól,de pont emiatt sokkal nyugodtabb,csendesebb a hely. Szép a kert, tele van virágokkal. Mi kint a teraszon ültünk le. Az ételválaszték pont megfelelő volt. A kiszolgálás nem volt tolakodó, kedvesek voltak és gyorsak. Mind a ketten főételt rendeltünk körettel és savanyúsággal meg egy kis üdítővel.
Kb. 6000 pár száz forintot költöttünk el,ami egy átlagos éttermi költekezésnek minősül szerintem. Az adagok nagyok voltak, egyikünk sem maradt éhes :) A végén sajnos nem sikerült a kockadobás :),de ez legyen a legnagyobb baj.
Érdekes
2018. február 18.barátokkal járt itt 45 Nagy és színvonalas komplexum rengeteg medencével és étkezdével. A belépő ára borsos egy kicsit,valamint az öltözőszekrény használata fizetős (nem kauciós) tehát még az is hozzájön pluszként. Van itt medence kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A parkolás nem olyan nehézkes, van elég hely.
Nyilván néhány apróbb karbantartási munkát nem ártana majd fontolóra venni. Alapvetően szuper :)
2018. február 18.a párjával járt itt 35 Központi helyen van, amúgy csendes kis város Kőszeg. Tavaly novemberben jártam itt. Nem sok vendég volt. 1 éjszakát aludtunk csak ott, a szoba régies bútorzatú, a parketta cserére szorulna mert eléggé recseg, de tágas. Volt egy kis tv is,legalább működött. Mivel csak ketten reggeliztünk így nem volt svédasztalos, de nem is mondhatnám hogy kiporciózták volna, bőséges volt.
Vacsorát nem itt ettünk,úgyhogy arról nem tudok véleményt mondani. Egy negatívum: amikor ki akartunk jelentkezni nem volt senki a recepción. Csöngettünk is a kis ottani csengővel,de még akkor sem jött senki. Aztán amikor a mobilról megcsörgettük a vezetékes telefonjukat, akkor rohant valaki ki a recepcióra. (Kb. simán kimehettünk volna fizetés nélkül is mert a kutya se figyelt ránk). Nem egy Hilton Hotel, de egy-egy éjszakára tökéletes.