2016. július 24.a párjával járt itt 55A nagy hőségre való tekintettel egy könnyű vacsorára vágytunk, egy kis hűsítő itallal. Betértünk az étterembe, ahol a klímás helyiségbe kedves, segítőkész pincér hölgy fogadott bennünket. Egy koktél után érkezett a finom Tárkonyos raguleves, ami a házias ízeket tükrözi. Nagyon finom volt. Csak ajánlani tudom. Bármikor visszatérünk ide.
2015. július 30.a párjával járt itt 553 éve csak ide! Ha Eger és környéke akkor tuti Egerszalók és István vendégház! Pár hét múlva ismét visszatérünk :) Imádjuk! Pihenés, kikapcsolódás! NA és távozáskor a kókusztekercs :D :D
A Saliris közel van, szemben van az étterem, borozó. Eger sincs messze mert kocsival max 10 perc. Igazi kikapcsolódás mind testnek, mind léleknek! Csak is ajánlani tudom! Bármikor és bármennyi időre szívesen megyünk!
István Vendégház válasza
Nagyon szépen köszönöm az értékelést, nagyon örülök, hogy a Vendég jól érezte magát, és mindig szívesen visszavárom Vendégeimet!! :-)
2015. augusztus 4., István Vendégház, tulajdonos
2015. július 30.a párjával járt itt 55 Már 4. alkalommal fogyasztottunk náluk! Fantasztikus. A hely magával ragadó, a személyzet nagyon jóóó. Az ételek csúcsminőségűek, a leves isteni volt, a pizza frenetikus. Bármikor megyünk Balatonra és tudjuk hogy Siófok is útba eszik csak ide megyünk.
Télen mikor minden zárva volt telefonon rendeltünk az apartmanba, a diszpécser az étlapot felsorolta a kérésünkre, nagyon kedves volt, türelmes és segítőkész. Így most is visszatértünk hozzájuk! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!
2015. július 30.családjával járt itt 55 A hely nagyon jó. Van itt minden mint egy jó Western filmben. Wineto, Ősi és Tüzes Indián, Bandita, Bölények és még Pocahontas is! A nagy kedvencem a Dalton fivérek. Spagetti szűzérmével és parmezánnal. Mennyei volt. A kiszolgálás megfelelő, bár egy-két mosoly még el kellett volna, de abszolút korrektek.
Desszertek kicsit hiányosak, mert nem volt somlói meg tiramisu sem - biztos elfogyott nekik - de a fagyit hiányoltam. Egy-egy meleg este jobban esne a hideg fagyi. A házi limonádé viszont finom - jó pont hogy nem rakják tele jéggel mint egyik másik helyen. Biztos vissza fogunk térni!