2016. augusztus 27.gyerekekkel járt itt 45 Barátom rendszeresen jár ide a Potykába. Az ő javaslatára tértünk be ide és ismét bajai pontyhalaszlét kértünk a fiammal. Feleségem sült pisztrángot rendelt. Nagyon egyszerű és átlagos étterem gyors és kedves kiszolgálással. A halászlé ízletes volt a halszeletek talán kissé sósak, a pisztráng átlagos hozzá a hasábburgonya felejthető.
Ár érték arány teljesen rendben van. Lehet, hogy túl kritikusak vagyunk, de halételek szempontjából semmi pluszt nem találtunk ebben a helyben. Legközelebb kihagyjuk a halakat az étrendből megkóstolunk mást is és remélem, akkor jobb véleményt tudok írni a helyről.
2016. augusztus 26.gyerekekkel járt itt 45 Kalandos bringázás során betértünk családommal ebbe az étterembe. A bajai halászlé ízét ne feledjük ismét itt is azt rendeltünk. Rendelésünk után udvarias és gyors kiszolgálás mellett megkaptuk a halászlevet. Végre az első olyan hely ahol a bajai halászlét metéltel kisborgrácsban hozták ki.
Én ezt a talalást szeretem a legjobban és végre az erős paprika is az ami a levében lefőtt. Az öröm is csak eddig tartott mert semmi különleges nem volt a halászlében. Ízek átlagosak, amit a rendkívül kedves és barátságos kiszolgálás és fogadtatás segített múlatni. A környezet csodátos lenne ha teraszról nem a kupit látná a vendég. Van még mit tenni azért, hogy a sok pályázati pénz amit a helyre költöttek vissza is adjon valamit. Talán még betérünk ide egyéb étel megkóstolása végett.
2016. augusztus 25.gyerekekkel járt itt 55 Úton hazafelé a bajai halászlék elfogyasztása után, megálltunk Szedresen a Gyöngy halászcsárdában. A kedves fogadtatás után gyorsan megkaptuk a rendelt italokat és a halászlét házi metéltel és halszeletekkel. Az elmúlt pár napban Baján több étteremben is megkóstoltuk a bajai halászlét és rangsoroltuk az ízviláguk szerint.
Bajai halászlé ide vagy oda, a szedresi verte mindegyiket. A leves sűrűsége ízvilága, a mennyisége és a halszeletek állaga ízletessége tökéletesnek mondható. Egyetlen negatívumot tudok csak megemlíteni. Én a halászlét csípős paprikával fogyasztom. Számomra a leginkább megfelő a levében lefőtt cseresznye paprika vagy egyéb erős paprika és nem a por alapú chili. Összegezve: második alkalommal tértem be ide és most sem csalódtam. Szívesen ajánlom a halászlé kedvelőinek ezt a helyet.
2016. augusztus 25.gyerekekkel járt itt 55 Barátom javaslatára tértünk be családommal erre a helyre egy késő esti órában. Korábban már megbarátkoztam a mexikói ízekkel és ezen a helyes sem csalódtam benne. Mindenki bőséges mennyiségű ízlésesen tálalt ételt kapott. Aki szereti a fűszeres csípős ízvilágot, az nem hagyhatja ki ezt a helyet.
Az étterem hangulatos, kiszolgálás korrekt és gyors volt. Még vissza fogunk jönni ide :)
2016. augusztus 24.gyerekekkel járt itt 45 Korábbi barátokkal eltöltött élményekre alapozva, családommal is betértem erre a helyre. Sajnos a zord időjárás végett, a teraszt és a part menti asztalokat nem tudtunk igénybe venni. Az ízek felfrissítése érdekében ismét Bajai halászlét kértem házi metélttel. Bőséges adagot kaptunk mind a halászléből és a halszeletekből is.
Kedves és gyors volt a kiszolgálás és a halászélében most sem csalódtam. Kedvünket és a vacsorát csak a helységbe beszorult jelentős mennyiségű légy állandó hessegetése és csapkodása árnyékolta be. Nagyon ragaszkodóak voltak, minden ételt szerettek volna velünk együtt megkóstolni. A személyzet nem tudott mit kezdeni a helyzettel. Az ilyen esetek elkerülés végett célszerű lenne valami rovarcsapdát alkalmazni a bejáratok felett, ha az ANTSZ egyáltalán engedélyezi.
2016. augusztus 24.gyerekekkel járt itt 55 Baján töltöttünk egy hosszú hétvégét. A szálláshelyünk irányából a Szentháromság téren a rendezvények részére megépített színpad eltakarta a túloldali éttermeket. Azonban az esti sétánk során felfedeztük ezt a jó kis helyet. Ugyan borozóként van feltüntetve a hely, meglepetésünkre sörrel is kiszolgáltak.
Betérésünk előtt kb. 1 hete már megkezdték a Csíki sör csapolását is. Mi emellett döntöttünk. A gyors és kedves kiszolgálás mellett, egy remek estét töltöttünk itt. A személyzet tájékoztatásának és invitálásának köszönhetően, másnap reggel itt kezdtük a napot. Ismét nem csalódtunk. Finom kávéval és frissen sült pékáruval, szendviccsel indítottuk a napot. Még biztos visszafogunk jönni ide.
Borbistro válasza
Koszonjuk szepen a latogatast , es visszavarjuk onoket!
Tisztelettel: Veszelovszki Jozsef
2016. augusztus 30., Borbistro, vendégkapcsolati manager