2017. november 7.a párjával járt itt 35Superior szoba ár érték aránya megfelelő. A tv elavultsága miatt élvezhetettlen. Az ágy viszont nagyon kényelmes. Finom ételek, kedves pincérek. az asztalok gyakran mórzsásak pecsétesek voltak .
A kedvesség udvariasság nem mondható el mindegyik recepciós hölgyről :(
Az éjszakák számával megegyező fürdőbelépők nagyon hasznosak voltak. Három éjszakát töltöttünk itt összességében jól éreztük magunkat.
2016. február 22.a párjával járt itt 35 Az elmúlt hétvégét töltöttük a hotelben. Utalványt használtunk fel. Nagyon kedves fogadtatásban volt részünk a személyzet készséges udvarias figyelmes. Az ételek finomak és bőségesek voltak mind reggelinél és vacsoránál egyaránt. A fürdő családias légkörű volt. Kellemetlenül érintett hogy az ágy nagyon kényelmetlen volt.
A rugós matracon szinte nem lehetett aludni, hátfájással ébredtünk már ha sikerült aludni. A Tv régi típusú volt 3 csatorna plusz a két helyi csatornával. A távirányító használhatatlan ( cellux-as rögzítve az elemek ). Úgy gondolom hogy 3 csillaghoz ez azért gyenge.
2015. március 6.a párjával járt itt 35Kicsit nehézkes volt a foglalás. telefonon foglaltunk majd nem jött meg az e-mail. Újra telefon : Nyoma sincs a foglalásnak ! Köszönet N. Kincsőnek aki mindent elrendezett. Zsúfolt volt a wellness. Alsónemű a fotel alatt ! Mennyire volt alapos takarítás ? Távozáskor az informatikai rendszer összeomlása miatt nem lehetett kijelentkezni. Kicsit csalódtam !
2013. november 9.a párjával járt itt 55 ,,10. Házassági évforduló" Májusban 3 nap 2 éjszakát töltöttünk a hotelben. Nagyon- nagyon jól éreztük magunkat. Szuper elhelyezkedés, kedves barátságos személyzet! Külön köszönet annak a Hölgynek aki látván a kezembe a rózsacsokrot a szobánkba vázát hozott ! ! ! A wellness részleg tiszta és minden igényt kielégítő.
A masszírozás kellemes ,,kényeztetés" volt. Félpanzió keretein belül a reggeli finom és bőséges volt, a vacsora szintén. Köszönet a gyors és udvarias kiszolgálásárt :)
Majdnem elfelejtettem a lényeget, hogy minden ragyogóan tiszta, mindenkinek szívesen ajánlom!