2017. február 25.a párjával járt itt 45 Igazából összességében 4,5-re értékelném a Szent István szállodát, mert ár és szolgáltatás szempontjából meg voltunk elégedve vele, csupán pár hiányosságot találtunk. Sajnos lehetőség erre nem volt, hogy 4,5 adjak az általános megelégedésre csupán ezért kapott 4 csillagot.
A wellness részlege kiváló, megfelelő mennyiségű fürdő lehetőség volt, valamint szauna, gőzkabin, aroma kabin és számomra külön öröm volt a sókabin is. A szobák tiszták, csinosak, ami sok helyütt nincs volt hajszárító is. Talán két dolog emelt volna a szinten. A fürdőszobában sajnos ablak nem volt. A másik, hogy számunkra az ágy matrac elég puha volt, lehet ez másnak nem gond, de egészségesebb és a gerincnek is kényelmesebb 1-2 fokkal keményebb matrac. Az étkezéssel kapcsolatban a reggeli tökéletes volt, megfelelő választék és minőség. Bár a kávé az nem a legerősebb pontja, de ez elhanyagolható. Ami igazán nem tetszett, hogy a főétkezésnél viszont mind a választék talán szegényes és lehet csak nem volt szerencsénk, de amit mi választottunk biztos nem a konyhai tudomány magas foka volt, pláne nem az ár érték arányt figyelembe véve. Úgy gondolom a vacsora minőségét tekintve egy kifőzdében fele ennyiért jobban jártunk volna. Másnap már nem is a hotelben vacsoráztunk ennek megfelelően. Szóval ezt találtuk a szálloda leggyengébb láncszemének. Amúgy a hotel külseje rendben van, talán egy picit zavaró volt, hogy még félig meddig most is folyik az építkezés, vagy nincs teljesen befejezve, főleg a parkoló környékén. De ez elhanyagolható probléma. Azt gondolom, ha az ágy és a főétel problémát kijavítanák, akkor akár az 5 csillagot is megadnánk rá, mert ugyanakkor ár/érték arányban nagyon kedvező és szívesebben is mennénk vissza a szállodába. Remélem tudtunk segíteni a munkájukban és hogy még színvonalasabb legyen a szálló szolgáltatása.