2016. március 8.a párjával járt itt 35Nagy adag ételek, de minőségileg hagynak kivetni valót. A hús hideg volt és rágós, a libamáj tocsogott az olajtól. A felszolgálók nem nagyon figyeltek ránk, és a tisztaság sem volt a legjobb. Az árak meg egyértelműen túl magasak a színvonalhoz képest.
2016. március 8.családjával járt itt 55Tökéletes felszolgálás, kitűnő minőség, megfelelő árak. Minden étteremnek ilyennek kéne lennie!
2015. március 9.a párjával járt itt 55 Egy kis görög taverna hangulatát idézi a hely. kicsit olyan érzése lesz az embernek, hogyha kilép innen, a tengerpartra fog csöppenni. Az ételek minősége, tálalása, íze kiváló, bár a mennyiség az árhoz képest kicsit kevés. De mindent egybe véve nagyon meg voltunk elégedve a kiszolgálással is, és az ételekkel is.
Mikor elindultunk hazafelé, egy szép virágot kaptam az egyik férfi felszolgálótól búcsúzásképp (mint minden másik nő is), szerintem ez egy nagyon kedves gesztus.
2015. március 9.barátokkal járt itt 55 A színek, a hangulat és a berendezés kicsit olyan, mintha egy csajos álomországba csöppentem volna. Nagyon kellemes és igényes minden. A felszolgálók kedvesek, mosolygósak és segítőkészek (és ráadásul helyesek is :D). Az étlapon nem szerepel nagyon sok étel, de választékos, így tehát pont megfelelő.
Az ételek minősége, mennyisége, tálalása és íze kiváló. Természetesen nem egy olcsó hely, de a belvároshoz képest szerintem megfelelő. Biztos, hogy nem ez volt az utolsó alkalom, hogy itt jártam. :)
2014. december 9.a párjával járt itt 55Az ételek nagyon finomak és bőségesek, ár-érték arányuk megfelelő. A felszolgáló kedves volt és figyelmes. Az ételeket nagyon gyorsan megkaptuk.