2018. április 2.egyedül járt itt 25A mai napon jártam itt, egy darab két gombócos fagylaltot kértem, de a hölgy félreértett, visszakérdezett, én újra elmondtam mit szeretnék, erre adott egy db egy gombócosat, majd amikor mondtam, hogy két gombócosat kértem, akkor ez volt a válasz a lehető legbunkóbb módon: "Hát, ezért kérdezem, ehhez nem kell egyetemet végezni.
" Kérem, a cukrászda vezetőségét, hogy válogassa meg a személyzetet, mert így egy magára valamit adó vendéglátóhelyen nem beszélhetnek a vendéggel, ráadásul egy kismamával, hadd tegyem hozzá. Ezen kívül módosítsák a nyitvatartást, és írják ki a ténylegeset, mert az nem megoldás, hogy szombatra és vasárnapra kiírják, hogy 18:00-ig vannak, közben a valóságban meg 17:00-ig. Előfordult, hogy vasárnap 17:00-kor bementem, a biztonság kedvéért rákérdeztem, hogy ugye 18:00-ig vannak, a válasz pedig: hát,nem, 17:00-ig, mert megy a buszunk. Kérdem, mi van, ha a NAV kopogtat vagy ellenőrizni akarnak? A sütemények finomak, de "enyhén" túlárazottak. . . .