2016. április 7.a párjával járt itt 55 Első megállónk itt volt, véletlenül vettük észre a hírdetést az autópályán, és ihletet kaptunk. Nagyon jól megcsinált étterem,látványkonyhával, aprócska, ám annál figyelemreméltóbb étlappal, lerí róla, hogy helyi alapanyagokból dolgoznak, a mai trend elvárásainak megfelelően.
Az ízeket úgy kombinálják, hogy minden falatot ki kell élvezni, a látvány sem utolsó, és az adag is pont akkora, ami elfogy, de nem maradsz éhes. Nem olcsó, de muszáj kipróbálni.
2016. április 7.a párjával járt itt 45 Nagyon sokszor jártunk már itt főszezonban, most rövidített étlappal (és mintha új vezetőséggel) találkoztunk. Az étlapról rendelt ételek a semmi extra, a párom tócsniágyon sült húst evett, én joghurtban pácolt csirkemellet salátával, ez utóbbi nem hagyott maradandó élményt, utána kárpótolt az aranygaluskájuk, gondolom szezonra nagyobb választékkal jobbat tudok találni.
A terasz, a panoráma viszont mindent felülmúl, csodálatos napsütés, isteni csend.
2016. április 7.a párjával járt itt 25 Annyi szuperlativuszt hallottunk már Kistücsök-ről, hogy kirándulás gyanánt ellátogattunk ide is. Kár hogy nem olvastam előtte az itteni értékeléseket. A kiszolgálást nem minősíteném, biztosan csak rossz napjuk volt. (mondjuk amikor a zárt térbe mellénk kültettek két derékig érő kutyával érkező párt, azon elgondolkoztunk - kint verőfényes napsütés volt és meleg is, de a teraszon nem szolgáltak fel).
Az ételek pedig. . . nehezen tudtam választani
Sültpaprikás padlizsánkrém egy narancssárga ízetlen max 2 dkg-os valami volt 1890,-
Rántott pecsenyehús somogyi kifliburgonya-salátával 2990,- a saláta egy félmaroknyi krumplis valami, a ránott pecsenyehús pedig elvághatatlan mócsinghalmaz volt
Ropogós csülök hagymákkal és héjas burgonyával 3690,- csak ropogni felejtett el, ahol nem nyomták a platnira (vagy bármire) ott gumis volt a bőre, és sajnos csak 1/4-ét sikerült imígyen ropogóssá tenni
A hely tip-top felújított, a bejáratnál a támogatásról szóló tábla hirdeti, hogy nemrégiben kapott nem kevést pénzt erre a tulaj, hogy a színvonal ezért romlott, vagy a hírverés volt túl nagy egyébként is nem tudom, de óriásit csalódtunk
2016. április 7.a párjával járt itt 55szállásadóink ajánlották, és telitalálat!
Ultrafigyelmes kiszolgálás, hangulatos étterem, és isteni finom vagyorák. A 3 nap alatt kétszer vacsoráztunk itt, és mind a kétszer kifogástalan volt a menü. Mindenkinek csak ajánlani tudom! A napi ajánlatból választottunk, a főételek frissek és nagyon ízletesek, a házi túrós pite magáért beszél, a túrógombóc pedig pont olyan, mint nagymamám csinálta :)