2017. szeptember 18.a párjával járt itt 45 A Nemzeti Üdülési Alapítvány támogatásával nyertük az Erzsébetprogram pályázaton ezt az üdülési lehetőséget. Nagyon kellemes környezetben tőlthettük el kikapcsolódásunkat. Az üdülö minden kényelmet biztosított számunkra az udvarias személyzetnek is köszönhetően.
A szálloda elhelyezkedése nagyon kedvező, közel minden fontosabb helytől,gyógy-és tófürdő,mozi-szinház,autóbuszpályaudvar, éttermek stb. Maga a város egy csodálatos ékszerdoboz,a mediterán hangulátával, a pompázatos virágokkal,tiszta szép terekkel. Jól éreztük magunkat, köszönjük mindezt a szállodának és a városvezetésnek valamint az Üdülési Alapítványnak.
2017. május 10.a párjával járt itt 35 Március 27-től tőltöttünk férjemmel 5 napot a szállodában. A meghírdetett kínálat csábítónak tünt, kényelmes apartmant vagy kétágyas szobát igérve teljes ellátással és wellnessel. Ezzel szemben a valóság: egy padlásszoba ahól az ágyról csak guggólva lehetett kimászni, 73 évesen igencsak bravuros mutatvány.
Kétszemély részére semmi mozgási lehetőség nem maradt a bezsúfolt franciaágy mellett. Azt reméltem, hogy négycsillagos szállodában ilyen melléfogás/átverés/ nem fordúlhat elő. A wellness részlegre is ugyanez elmondható, öt főnél több személy a medencében nem fért el. Szerencsére a városi gyógyfürdőben igényelhettünk OEP támogatott ellátást, így kevés időt kellett nyomor körülmények között a szobában tőlteni. A teljes ellátásra trükkösen hírdetett ebéd bónos mególdás is sokba került. A négycsillagos minősítést nem érte el sem a szoba, sem a wellness szolgáltatás, még a háromcsillag is jóindulattal lenne indokolt. A reklám és a valóság messze eltér egymástól.
2017. május 10.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Május 5-től öt napot tőltöttünk férjemmel a szállodában. Nem mindennapi esemény megünneplés színhelyeként választottuk a felnőttbarát szállodát,50 éves házzassági évfordulót ünnepeltünk. Nem csalódtunk,a meghírdetett szolgáltatásokat biztosították mindenben maximális színvonalon. A szálloda berendezése elegáns és kényelmes.
A személyzet kiváló,mindenki kedves és figyelmes, így családias hangulatban érezhettük magunkat. Mindennapra változatos programok közül válogathatott a vendég, így unatkozásra nem kerűlhetett sor. Az éttermi ellátás kimagaslóan ízletes ételeket biztosított bőséges választékkal. Egyetlen negativumot említek, a wellness részlegben a medencék mérete a vendégek létszámát nem tudja kiszolgálni a nagyon kicsi mérete miatt. Nagy szükség lenne egy magasabb hőfokú élménymedence. Kellemesen éreztük magunkat, bármikór szívesen visszamennénk. Köszönjük, hogy hozzájárultak az ünneplés színvonalának növeléséhez.
2016. június 1.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Május utolsó hetét töltöttük a kastélyban férjemmel együtt. Már régóta érdeklődéssel figyeltem a meghírdetett program ajánlatukat, ami felkeltette érdeklődésem. Csodálatosan szép ősfás park fogadott minket és kedves recepciós személyzet. A kapott térkép alapján könnyedén sikerűlt megtalálni szállásunk épületét a nem kis területen belül.
Nagy dilemmát jelentett számomra a szoba foglalásnál a rendelkezésre álló öt épülettipus közül a választás. Szerencsére jól döntöttem, a mediterán hangulatú Fürdőházat választottam, ami minden kényelmet biztosított, a wellness rész igénybevételéhez is közel. A napi programokról tájékoztatót kaptunk, ami alapján beütemezhettük elfoglaltságunk. Az Óváros kialakítása a középkort idézi, hangulatos és látványos. A Marokko jellegű fürdő kialakítása a Kelet hangulatát idézi, elegáns kényelmes megjelenítésben. A vacsorák helyszíne is nagyon patinás hangulatos miliőben történt, finom választékos étkekkel. Gratulálni tudok a Kastély megálmodójának és üzemeltetőjének, és természetesen a közremüködő szemályzetnek is. Köszönjük, hogy jól érezhettük magunkat, szívesen visszamegyünk ha tehetjük, és ajánlati tudom másoknak is legyenek családosok vagy idősek.
2015. szeptember 12.a párjával járt itt 45 Az igali fürdőt régóta ismertük,többször jártunk már itt és jó tapasztalatunk volt a víz gyógyitó hatásáról az ivókurát is beleértve. A fürdőbelépő a hazai látogatóknak igen drága. A szálloda kellemes megjelenésű,a szobák ugyan nagyon kicsik,hiányzott a hűtőszekrény, valamint a szunyogháló sz ablakról.
A meghírdetett szolgáltatásokból nem müködött a wellness részleg,valamint a levesbüfé választéka sem volt kielégitő. A Német vendégek megkülönböztetett kiszolgálásban részesűltek a hazai vendégekkel szemben. Az ételek választéka és minősége elfogadható. A személyzet szolgálatkész, kedves.
2015. június 1.a párjával járt itt 45 Pünkösd utáni hetet töltötük az Alfa Hotelben a párommal. Az időjárás igen változékony volt,sokat esett az eső,ezért a szálloda wellness részlegét voltunk kénytelenek igénybe venni,ami igen szűkös kapacitást biztosít a vendégek számára. Kárpótolta viszont a nagyon ízletes és bőséges ételválaszték,dicséret ezért a szakácsnak és a figyelmes udvarias felszolgálóknak.
A szobánk mérete meglehetősen kicsi volt, a szuperiór kategóriával a legjobb indulattal sem minősíthető,mivel székből is csak egy fért el a kétszemélyes szobában.
2015. április 4.a párjával járt itt 55 Kellemes családias légkőrben részesültünk, barátságos segítőkész a személyzet. Az igénybe vehető széleskörű gyógyászati kezelések csodálatosan jó hatásúak, megfizethető áron. A wellness szolgáltatás választéka nagyon jó, egyedül az úszómedence hiányzik,amihez már régóta kérelmezi a kivitelezési engedélyt az üzemeltető tulajdonos.
A disznótoros hétvége
program nagyon hangulatos és nagy érdeklődés övezi. Az ételek választékosak és jók, a felszolgálók készségesek. Az ár-/ érték arányban van. Tervezzük az újbóli szállásfoglalást.
2014. szeptember 30.a párjával járt itt 55 Négy éjszakát tőltöttünk a szállodában, a kellemes környezet és a választékos szolgáltatás miatt szívesen maradtunk volna még tovább. Nagyon kényelmesek a szobák, igazi kikapcsolódást nyújt a pihenéshez. A wellness részleg a testi lelki felfrissülést maximálisan biztosította, nagyon szuper volt.
A személyzet kedves , udvarias és előzékeny magatartása hűen tükrözte a hotel elegáns hangulatát. Az ételek minősége és választéka maximálisan kielégített minden igényt. Bármikór szívesen visszamennénk, ajánlom mindenkinek, családosoknak, időseknek- fiataloknak egyaránt.
2014. június 9.a párjával járt itt 35Május 24-én ebédeltünk az étteremben, a kiírt menű csábítóan kedvezőnek igérkezett, ezért esett a választás rá. Betyár leves,káposztás cvekedli,fagylalt tejszínhabbal - az étlap szerint. Valóság: a leves tartalmas és jó volt, a káposztás tészta is megfelelőnek itélhető /kérésre cukrot is szolgáltak fel/ probléma a fagylalttal volt, ugyanis félgömbnyi mennyiség és tejszín nélkülire sikeredett. Ezért kár volt reklámfogásként kiírni a napi ajánlathoz.
2014. május 26.a párjával járt itt 45 Az Őszikék -nagyerdei üdülés nyugdijasoknak kedvezményes akciós csomagot vettük igénybe, a legnagyobb megelégedésünkre. A progremajánlatnak megfelelően megkaptuk a szolgáltatásokat, igen rugalmas és gyors ügyintézéssel. A gyógyászati kezelések zökkenőmentesen megtőrténtek, kedves segítőkész szakemberek közremüködésével.
A szálloda elhelyezkedése nagyon szép és jól megközelíthető helyen van, bővelkedik a kikapcsolódás minden lehetőségével, ahhoz hogy a vendég jól hasznosítsa kikapcsolódásra szánt idejét. Az épületre és berendezésére viszont nagyon ráférne egy kórszerüsítő felujitás. A konyha személyzete igyekvően kedves, itt szeretném kiemelni Lengyel Csaba nevü felszolgáló Ur kiemelkedő szakmai teljesítményét és udvariasságát. Összeségében az ár- érték arányban van, főként az akciós csomagokat illetően. A környezet varázsa feledteti a felmerülő kisebb hiányosságokat.