2018. március 26.a párjával járt itt 15 Debrecenben nőttem fel, és most egy rövid ott tartózkodásra foglaltam a párommal 1 éjszakára. Meg akartam neki mutatni a híres Aranybikát. . . Tragédia a hely. . . Azt hittem a raktárba tettek minket. Lepukkant folyosó a tapéta felválva vagy hiányos, a szoba. . . kényelmetlen vacak ágyak, a francia ágy 2 összetolt heverő,gyakorlatilag a 2 matrac közzé szorultam.
. nagyon romantikus,na és a bőrkanapé, ami a nappali részben volt abba elsüllyedtem mert el volt törve. Az utcai zajtól és a szomszédos diszkótól lehetetlen aludni. A szőnyegpadlóra nem volt gusztusom mezitláb rálépni. Az egész hely öszességében lepusztult összehordott berendezési tárgyakkal, semmilyen stílusa nincs. Rossz a beépített hűtőszekrény, a tv mellé kipakolt mikro pedig mindent visz. . A fürdőszobában még egy búra sincs a lámpatesten, a csapok vízkövesek, az ajtót nem mertük bezárni, mert a kilincs sem volt a helyén. De szerintem a képek magukért beszélnek. .