2014. augusztus 2.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon szép helyen van,és rengeteg program van a szállodában kicsiknek nagyoknak egyaránt. Sok szép látnivaló a városban,lovagi játékok,hajókázás,bobozás és sorolhatnám. A szálloda Wellness részlege kiváló,az ételek választékosak és nagyon finomak. A személyzet kedves segítőkész.
Szóval nagyon szuper hely mindenkinek ajánlani tudom,köszönjük ezt a pár napot.
2014. június 9.gyerekekkel járt itt 55Nagyon tetszett az egész családnak,de főleg a gyerekek élvezték,hogy a vadaspark területén alszunk,és az állatok hangjára ébredünk! Kedves személyzet és tisztaság várt minket. Horgászati lehetőség a szomszédos tóban külön jó. Egész napos bejárás a parkba,pici gyerekek ebéd utáni sziesztája után,vissza a parkba. Mindenkinek nagyon ajánlom,és még szeptemberben visszatérünk ide mi is.
2014. március 23.gyerekekkel járt itt 35 Kellemesen töltöttünk itt három napot,finom ételek kedves kiszolgálók voltak. A medence vize hideg volt számomra,a gyógyvizes az jó kellemes csak gyerekek nem mehetnek bele. Ezért gyerekekkel ide nem jönnék még egyszer. A fürdőmester edzett szaunázott mindent csinált csak a dolgát nem végezte.
Kényelmetlenek az ágyak,nagyon meleg van a szobában,sajnos a teraszon szék nincs nem lehet kiülni.
2013. augusztus 18.gyerekekkel járt itt 55Három hete jártunk a szállodában,öt napot töltöttünk itt. Nagyon szép helyen van,strand közelében. Picit hidegek a külső medencék,és csak az első nap tudtuk kipróbálni,de a belső wellness nagyon jó. Finomak az ételek és választékosak. A gyerekek is találtak fogukhoz valót. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. Remek napokat töltöttünk itt,biztos vissza jövünk jövő nyáron is.
2013. április 28.gyerekekkel járt itt 55Nagyon szép helyen van csendes nyugodt környezetben a hegyekben. Nagyokat lehet sétálni az erdőben,ami a szálloda mellett van. A medencék vize kellemes. A gyerekek is nagyon élvezték a vizet. A személyzet kedves és segítőkész. Az ellátás szuper, jók az ételek,választékos és ízletes. Kényelmes szoba,nem szűkös a hely. Mindenkinek ajánlom ezt a helyet nagyon jó. Köszönjük!
2013. április 28.gyerekekkel járt itt 55 2012 nyarán jártunk a szállodában,és nagyon jól éreztük magunkat. Az ellátás felülmúlta az elképzelésünket. Rendkívül jók az ételek és egész nap ehettünk ihattunk. Szóval mire haza indultunk mindenki hízott 5kg-ot. A medencék kellemes vizűek,minden nap voltak külön gyerek és felnőtt programok.
Nagyon szép a táj a golf pálya is nagyon szép. Szuper hely,mindenkinek ajánlom. Köszönjük!
2013. április 28.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon gyönyörű helyen van,a szobai kilátás csodálatos. Nagyon jókat lehet kirándulni. A programok nagyon jók voltak,minden este Sanyi bohóc szórakoztatta a gyerekeket. Az ételek kiválóak voltak,nagyon sok volt a választék mindenki talált fogához valót. A medencék vize nagyon kellemes és tiszta volt. A személyzet kedves és segítőkész.
Mindenkinek ajánlom ezt a csodás helyet. Mi biztosan vissza jövünk! Köszönjük!
2013. április 28.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon gyönyörű hely,kiválóak az ételek és a medencék is szuperek voltak. A gyerekek is nagyon jól érezték magukat. Máskor is ide jövünk. Nagyon szép a kilátás az étteremből és a medencékből is. A személyzet nagyon kedves volt és segítőkész. A kisfiam palacsintát kívánt és a pincér pillanatok alatt ott volt vele.
Nagyon jó barátok lettek. A vacsora választékos és ízletes. Köszönjük szépen!