2019. június 24.a párjával járt itt 55Visszatérő vendégek voltunk a csárdában, mert annyira tetszett a környezet, és úgy döntöttünk, ha arra járunk, nem hagyjuk ki a halászlevet. A Mosoni-Duna partján található az étterem, egy hangulatos, nyugodt környezetben. Halászlevet ettünk, ami gazdagon tele volt halhússal. Hozzá omlós Lipóti Pékségből származó kenyeret kaptunk. Kedves, és segítőkész volt a pincér.
2019. június 24.a párjával járt itt 55 Két éjszakát töltöttünk el a szállodában. Tetszett, hogy közel van a központhoz, és a FLEXUM-Termál Gyógyfürdő az udvaron keresztül megközelíthető. A személyzet kedves volt mint e recepción, mint az étteremben. Az ételválaszték egy kicsit szerény volt, de mindenki talált a fogára valót. Ár-érték arányban szerintem elfogadható volt.
Egy kicsit zavaró volt, hogy a gyógyfürdőben felújítási munkálatok voltak, és a munkások egy kicsit hangosan beszéltek.
2019. május 25.barátokkal járt itt 55Barátok hívtak el bennünket ebbe az étterembe. Egy csodás környezetben fogyasztottuk el az ebédünket. Bőséges adagokat kaptunk. A kiszolgálás figyelmes volt, és rugalmas. Azt is frappánsan megoldották, hogy két féle halételt egy tálon kapjunk. Hatalmas, természetvédelem alatt álló területen található, ami tele van tavakkal, madarakkal, szép növényekkel.
2019. május 25.a párjával járt itt 55Négy napot voltunk a szállodában, nagyon szép környezetben. Remek wellness részege van a szállodának, az csak plusz, hogy rálátással a Velencei tóra. Májusban voltunk, nem volt zsúfoltság. Mivel zárt folyosón lehet megközelíteni a wellness részleget, így nem zavart bennünket az eső sem. Az apartman felszerelése maximálisan kielégítette az igényeinket.
2018. október 21.barátokkal járt itt 55 Két éjszakát töltöttünk el a szállodában. A recepciónál kellemes meglepetés várt ránk, mivel többszörös visszatérő vendégek voltunk,a szoba helyett apartmant kaptunk ugyanazért az árért. Nekünk nagyon tetszik, hogy közvetlen átjárás van a szálloda és a fürdő közt, így rossz idő esetén is egy fürdőköntösben lehet közlekedni.
Az étteremről csak jót tudok mondani. Finom és választékos volt a vacsora is, meg a reggeli is. A szálloda wellness részlegét is kipróbáltuk. Nem volt zsúfoltság. A személyzet is kedves volt. Szívesen ajánlom mindenkinek a szállodát!
2018. szeptember 21.a párjával járt itt 45 Szeptember 17-én egy finom ebédet fogyasztottunk el ebben a hangulatos étteremben, a Kis Sziesztában. Egy kicsit eldugott helyen van, de érdemes felkeresni. Az étel bőséges, a kiszolgálás kifogástalan. A pincér kedves volt. Az abrosz és az evőeszközök tiszták voltak. Menüt ettünk. A húsleves gazdagon tele volt tésztával.
A másodikra gordon bleu volt rizibizivel. Bőséges adagot adtak. Ha arra járunk,biztosan visszatérünk.