2014. május 28.a párjával járt itt 45 Nagyon jól éreztük magunkat! A személyzet kedves és segítőkész, a szobák tiszták és kényelmesek, az ételek pedig rendkívül finomak voltak. Külön jó pont, hogy a barlangfürdő egy kellemes sétával könnyen megközelíthető a szállodából. Minden igényünket kielégítette a wellness-részleg is.
Ami viszont kis csalódást okozott, hogy azzal szemben, hogy este 10-ig lehetett igénybe venni, háromnegyed 10-kor már nem kapcsolt be a jakuzzi. :(
Összességében nagyon kellemes két éjszakát töltöttünk itt. Szívesen visszamennék.
2014. április 28.a párjával járt itt 15 Kuponos szolgáltatást vettem igénybe. A gond ott kezdődött, hogy megküldték az árajánlatot, ami alapján le is foglaltam a szállást. Megkaptam az értesítőt a foglalásról, majd egy újabb értesítőt, miszerint bocsi, de elnéztük, az ön által foglalt szolgáltatás mégsem ennyi, hanem a kétszerese, mert listaáron kell számolnunk.
Nem akartam kötekedni, így már nem vontam vissza a foglalást, már azért sem, mert azt gondoltam egye fene, egyszer én is megengedhetek magamnak egy kis luxust. Merthogy a négy csillag (meg az ár) alapján azt gondoltam, részünk lesz egy kis "luxusban". Nem így történt. Borzasztó nagy csalódást okozott a szálloda! A sötétítő függönyt nem lehetett elhúzni, egy gemkapoccsal tudtuk rögzíteni, hogy mégis valami legyen. Az első éjszaka/hajnalban arra ébredtünk, hogy elviselhetetlen bűz terjeng az egész szobában, és ez a bűz a hátralévő időre állandósult is. A szoba felszereltsége és tisztasága is hagy némi kivetnivalót szerintem/szerintünk. A wellness-részleg szintén nagy csalódás volt! A medence vize jéghideg, úszáshoz is. A jakuzzi már érkezésünk napján sem működött, és ez sajnos így is maradt, ki sem tudtuk próbálni. Szörnyű. A szaunába kényszerült a vendégek egy része, már aki befért, vagy jókor érkezett, és épp nem volt teltház ott is. Egyedül az étteremre tudok jó szívvel visszagondolni. Bár a felszolgálók szinte ügyet sem vetettek ránk, és két italra is minimum negyed órát kellett várni, az ételek összességében véve finomak voltak és bőséges volt a választék is. Soha többé nem mennék vissza ebbe a hotelbe! Szörnyen sajnálom, hogy az annyira várt szombathelyi kiruccanásunkat ilyen módon tönkretette a szálloda. Véleményem szerint igencsak ráférne egy alapos felújítás minden tekintetben!
Park Hotel Pelikán válasza
Kedves Vendégünk! Egészen biztos, hogy az árral kapcsolatos észrevétele nem felel meg a valóságnak. Természetesen minden foglalásról írásos visszaigazolást küldünk, valamint a kuponos ajánlat részleteiből is egyértelműen kiderül az ár. Sajnáljuk, hogy a jacuzzi műszaki hiba miatt nem állt rendelkezésre, a wellness részleg többi szolgáltatása - uszoda, szaunák, sókamra üzemelt.
A szobai elviselhetetlen bűzre nincs magyarázatunk, ilyent nem tapasztaltunk, ilyen jellegű panaszról sem volt tudomásunk, így erre nehéz érdemben reagálni. A teltházas hétvégén a többi vendégtől nem érkezett ilyen panasz
2014. október 6., Park Hotel Pelikán, igazgató