2015. június 15.családjával járt itt 25 2014 nyarán jártam lányommal a szállóban. 4 borzalmas napot töltöttünk ott. A szálló szép, a tisztaság borzalmas. A 4 napból 3 napig nem volt TV (bedöglött). Nem működött a telefon, a medence undorítóan mocskos. Az étteremben kiporciózzák az adagot, egy felnőttnek kevés. Az étteremben mocskosak a székek, 10 percig hajtottam egy pincért, hogy kaphassak evőeszközöket.
A recepción konkrétan lesz. . . . k [moderálva - a szerk. ] a kéréseinket. A wifi nem működött egyáltalán. A koktélbárban a pincér túrta az órrát a vendég előtt, és pikáns megjegyzéseket tett a lányomra (majdnem szájontöröltem! ! ! ). A honlapjuk vendégkönyvébe beírt megjegyzéseinket 2 nap múlva törölték! Senkinek nem ajánlom mint 4 csillagos szállót. Talán 3 csillag, de az is nagy jóindulattal.
2015. június 15.családjával járt itt 45 2015. júniusban 3 napot töltöttünk ott lányommal. A szállás kitűnő volt, a személyzet udvarias, azonnal intézkedtek ha gongom volt. Étterem gyönyörű, bár az ételkínálatnál hiányoltam a kommerszebb ételeket, amiket gyerekek esznek (egy fajta volt). Az ételek minősége, a tálalás és a kiszolgálás tökéletes.
Nem értettem, hogy ebédnél miért a hallban kell enni, miért nem mehettünk be az étterembe. Az ebédnél a választék szegényes. a kiszolgálás lassú, és az étel mennyisége is kevés volt. A szálloda tisztasága kifogástalan, wifi akadozott néha, de jó volt egyébként. A parkolás viszont gond. Van saját parkolójuk, és mégis fizetni kell érte. Nem is kevesett. A szállónak nincs konditerme, ami szerintem 4 csillagnál már lehetne. A csendes wellnessben a masszőrlány nem beszél se angolul, se németül, se magyarul. Nem lehetett szót érteni vele, de jól masszírozott. Összességében nagyon meg voltunk elégedve a szállóval, ajánlani tudom.