2014. november 30.a párjával járt itt 35 2014. 11. hóban jártam itt a párommal és barátokkal. A szoba tiszta rendben volt. A fürdőszoba -4*-ról beszélünk-minősithetetlen. A zuhanykabin ajtaja (mellékelem a képet) olyan mint egy rossz munkásszállóban. A WC ülőkéje szintén. A wellness mindkét szállórészben hideg, barna és mentes minden wellness pezsgéstől, csobogástól.
Nagyon kellemetlen,a novemberi hidegben vizesen az utcán átjutnia másik részlegbe. A konyha kiváló, választékos, finom ízvilág. Ez volt az egyetlen pozitívum. A szálloda a régi hírnevéből éldegél. Nem jövök ide többet.
2014. október 31.a párjával járt itt 55 Csodálatos hetet töltöttünk itt. Udvarias személyzet, tisztaság, kiváló ételek a jellemzők. A lovagi torna felülmúlta a várakozásunkat. Lendületes, jó hangulatú bemutatót láttunk és az utána következő középkori lakoma, a lakoma helyszíne. . . . mind azt mutatja, hogy itt bizony, a vendég az Úr!
Azok a lovagok, akik bemutatót tartottak nekünk, felszolgálták a vacsorát, újították fel a várat. . . mindenhol ott voltak. . . a városban, ha találkoztunk, kedvesen üdvözöltek minket. A wellnes rész tiszta. Az ételek pazar ízvilágot mutattak, a saját gazdaságból származó húsok, felvágottak finomak. Egyetlen negatívum, a szobákban a két összetolt ágy matraca között lévő 8-10 cm távolság. Ez kényelmetlen. Gratulálok a Vár Kapitányának, hogy megálmodta és ilyen szinten üzemelteti várát, csárdáját, lovardáját, szállodáját.