2017. június 26.gyerekekkel járt itt 55 Vasárnap 1 körül érkeztünk (5 felnőtt + 2 gyerek), foglalás nélkül simán kaptunk helyet, igaz, csak bent, a teraszon foglalt volt minden asztal. A két kissrácot elvarázsolta a hely hangulata, sokáig lefoglalta őket a dekoráció és a "kalózkellékek"!
:) Az ételek rendben voltak, a limonádé még mindig finom, a két kétszemélyes tálat öten könnyedén elpusztítottuk, viszont a mennyiség ellenére az ízek remekek voltak! Utoljára mikor itt ettünk, a barnamártás jobban ízlett, de minden bizonnyal jövünk máskor is, és kipróbálunk valami újat! :)
2017. március 28.a párjával járt itt 55Kipróbáltuk az éttermet, megkóstoltuk a hambikat és a doggereket, és hát egyszerűen elájultunk!!! Hatalmas adag, tízpontos ízek, gyors kiszolgálás, és nem volt probléma, hogy sajt nélkül kértem a marhaburgert - simán megoldották! Köszönjük, legközelebb is találkozunk!! :)
2016. április 25.a párjával járt itt 35 Újra eljöttünk feleségemmel vacsorázni egyet,és megkóstolni a többi ételt is,mivel legutóbb a lyoni bőségtál,a spenótos gnocchi csirkemellel és a sajttorta elképesztően finom volt! Most chilis BBQ-s szűzérméket ettem burgonyafánkkal,ahol a chilis szósz kissé feldobta a számomra eléggé íztelen húst és a nagyon nehéz,tömött fánkot.
A feleségem nem panaszkodott a mangós csirkesalátára,szerinte az egész finom volt. Amiért viszont tulajdonképpen visszajöttünk,az az erdei gyümölcsös sajttorta,ami szintén csalódás volt. . . :-( túl édes,kemény alsó teszta,amiben ropogott valami a fogunk alatt (mi karamellára tippeltünk). A limonádé pedig ismét nagyon édes volt (hozzáteszem,lehet,hogy csak az én ízlésemnek)! A kiszolgálásra nem lehet szavunk,gyors,kedves,figyelmes pincérnőnk volt! :-) Borravalót vegülis csak miatta hagytam. Illetve,zárszóként még annyit,hogy egy kis extra is volt a tányéromon,amit nem rendeltem,és a feleségem vegülis emiatt stornozta a jövőbeni "ittétkezéseket" (a mellékelt képen látható,mire gondolok). És nem,nem szóltam érte (még ha baleknak is tűnök),bár lehet nem kellett volna kifizetnem a vacsorát.
2016. március 5.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Utoljára mikor ott jártunk,még pizzát ettünk,gondoltuk,most kipróbáljuk a "rendes" kajákat is! És Istenem,az a vargányakrémleves,az a lyoni bőségtál,az a spenótos gnocchi,az a sajttorta és csokis szuflé. . . Egyszerűen fantasztikus volt! Igaz,volt egy asztaltársaság,az egész étterem őket hallgatta,de ezt leszámítva nem lehet panaszunk!
Az etelek minősége pazar,a kiszolgálás gyors és figyelmes! Minden tiszteletem a tiétek! :-)
2015. április 27.barátokkal járt itt 45 Remek hely, először voltunk itt, de még visszatérünk, hisz van miből válogatni! A kétszemélyes tálat ettük párommal, meglepetésünkre mindent elpusztítottunk, noha ez még sehol máshol nem sikerült. . . Finom volt, a kiszolgálás villámgyors (tetszett a pincér megjegyzése, hogy az utólag rendelt [egyébként isteni] limonádéra kicsit kell várni, erre még szinte el sem ment, már hozta is az italt.
. . :D ) - kb. 7-kor ültünk le, fél 8-kor már ettük a vacsorát, ha az adagok kicsit nagyobbak lennének (meglepődtem mikor a pincér hozta a kétszemélyes tálat egy relatíve apró tányéron. . . ), egyszerűen nem is lenne kifogásom a hely ellen! Minden bizonnyal hamarosan visszatérünk, hogy kipróbáljuk, másból mennyit adnak! :) Ja, és a vörösboros barnamártás párját ritkító! !