2015. augusztus 18.a párjával járt itt 55 Barátaink ajánlották az éttermet, nem csalódtunk. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve! Finom étel, ízléses tálalás, figyelmes és kedves személyzet. Csak hab a tortán a nem mindennapi berendezés, tényleg olyan, mintha egy hajóban lennénk. A mosdó is tiszta és felszerelt volt.
A Nelson leves olyan tartalmas volt, hogy mire elfogyasztottuk rájöttünk, nem is kellett volna mást rendelni utána:) Igazán bőséges volt az adag. Szépkártyával is fizethettünk. Egyszerűen tökéletes! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
2015. augusztus 17.a párjával járt itt 55 Tökéletes azoknak akik túrázni, kirándulni akarnak a környéken. Csendesek, pihentetőek az éjszakák. Tiszták a szobák, segítőkész, közvetlen a személyzet. A reggelivel különösen meg voltunk elégedve, nagy volt a választék, de azért egészségmániásoknak nem ajánlom, nem bio ételekkel volt megrakva az asztal.
Ennek ellenére nekünk nagyon ízlett. Ha legközelebb erre járunk, biztosan itt szállunk meg!