2017. június 25.a párjával járt itt 15 Maga a szoba nem lett volna rossz, kényelmes matracok voltak és az épület csendesebb oldalán volt a szobánk. Viszont hajnalban arra ébredtünk hogy teli vagyunk csípésekkel. Gyorsan rájöttünk hogy ágyi poloskákkal volt dolgunk, a matracokat felemelve jónéhányat láttunk, a padlón pedig elég sok levedlett bőrt találtunk, de élő bogarak is sétáltak a szőnyegpadlón.
Emiatt úgy döntöttünk hogy elhagyjuk a szállodát. A recepción nem tűntek túl meglepettnek, mikor szóltunk hogy mi a helyzet, és ki akarták fizettetni velünk az éjszakát, de végülis a szállodavezető elnézést kért és nem kellett kifizetnünk az ott töltött éjszaka árát. Sajnos utólag kiderült hogy mégis elég drága volt ez az éjszaka, ugyanis a hazaérkezés után itthon is elkezdtek a csípések gyűlni rajtam, ezek szerint néhány poloskát sikerült hazahozni. Az irtásra eddig már több mint 40 ezer forintot költöttem és teljesen felfordult az életem és a lakásom, mindent ki kellett pakolnom a poloskairtáshoz, a ruhákat azóta folyamatosan magas hőfokon mosom, zacskóban tárolom, a lakásban büdös van a permetszer miatt, nem tudok aludni a stressztől, azt számolom minden nap, van-e új csípésem. Egy dolog ha egy szállodában azért rossz a szolgáltatás mert bunkók a dolgozók vagy rossz a reggeli, ez csak elégedetlenséget okoz, de ha tökremegy az ember élete egy poloskafertőzést miatt, már elég komoly gond. A szálloda nem reagált a megkeresésemre azóta. Nem tudom, vajon rendeltek-e poloskairtást.