2013. július 24.barátokkal járt itt 55 A szállodát leginkább a barátságosság, a családiasság jellemzi. Az embert érkezésekor kedves, segítőkész recepciósok fogadják. A vacsora fenséges, étlapról lehet választani a fogásokat, nem svédasztalos rendszerben működik. A gulyáslevesük és a harcsapaprikásuk is kiváló, az adagok nagyok!
Mi egy nyári hétvégét töltöttünk a szállodában, amikor esténként élő zene is szólt a vacsora mellé. Wellness nincs, de nem is hiányoltuk, hiszen úgyis az Aqua Palace volt az úticélunk wellness igényeink kielégítésére.
2013. július 18., kollégákkal járt itt 55 A Hotel Silver igazán színvonalas szálloda. A wellness részlege hatalmas, kinti és benti medencékkel, szaunákkal, sókamrával járul hozzá, hogy a vendég egy kellemes hétvégét vagy hetet eltölthessen. Kifejezetten tetszett, hogy a kinti medencéhez bárpult is társul, így akár a vízben tartózkodva is ki lehet kérni a kívánt nedűt.
A szobák tágasak, az ágyak kényelmesek. Az étterem kiváló, nagyon finomakat főznek. A gyermekes családoknak is tudom ajánlani , hiszen a medencéken kívül más szórakozási lehetőségük is akad, mint például a játszóház. Csak ajánlani tudom a szállodát mindenkinek, nagyon jól éreztük magunkat itt tartózkodásunk során.
2013. június 14.a párjával járt itt 55 A Bodrogi kúria pont ilyenkor, nyáron ideális szálláshely, hiszen a benti medencén és a szaunákon kívül a wellness részleg a kinti medence használatával is bővülhet. Hatalmas wellness részlegre azonban senki ne számítson. A szállodában nagyon finomakat lehet enni. Az svédasztalos reggeli és vacsora bőséges, az étlapról pedig a marhasteak-et tudom ajánlani, nagyon ízletes finomság.
A superior szoba modern berendezésű, tágas. A személyzet odafigyelő és kedves. A szállodát egy erdő öleli körül, a szállodához vezető kavicsos út két oldalát pedig gyönyörű rózsasor díszíti. A busszal érkezőknek egy kb 15-20 peres sétára kell számítaniuk. Budapestről könnyen megközelíthető a település.
2013. április 17.barátokkal járt itt 45 Ez az egyetlen "Nagyi palacsintázója", ahol eddig jártam, de mivel elégedett vagyok a hellyel, ezért mindig ide térek be, ha palacsintázni van kedvem. Óriási választékkal rendelkeznek, rengeteg íz közül lehet választani. 3-4 palacsintától bár nem lehet jól lakni még akkor sem, ha rendesen meg van pakolva gyümölcsökkel, de az íze nagyon finom.
Kaphatóak palacsintatálak is, melyek közül a banánosat próbáltam, amihez járt vaníliapuding és jó nagy adag tejszínhab is a banános palacsinták mellé. Bent két szinten is helyet lehet foglalni, de kint a szabadban is van néhány asztal.
2013. április 17.egyedül járt itt 45A Jégbüfé kiváló helyen található, a Ferenciek terén. A buszmegállóval szemben pont a gofrist látja az ember, amint süti a finomságokat. Rendelés után rögtön el lehet vinni a finom falatokat. Lehet választani csoki és vaníliapudingos változatot is.
Egyszer sütizni is betértem ide, a Lúdláb finom volt, de mivel nincs ülőhely, így nem fog a kedvenc helyeim közé tartozni. Egy gofriért viszont bármikor szívesen járok erre.
2013. április 7.barátokkal járt itt 45 Egy szülinapi meghívást kaptam ide, a Vígszínház mögötti utcában található kis étterembe. A felső galériás részt foglaltuk le, így zavartalanul tudott ünnepelni a társaság. Tetszett a hely berendezése, szívesen ellátogatnék még ide.
Bár én csak a szülinapi tortából ettem, a társaság éhesebb fele hamburgert rendelt, ami hatalmas volt, meg sem bírtam volna enni:) Az étlapot elnézve több igényt is kielégít a hely: étel- ital és süteményválasztékával.
2013. április 7.barátokkal járt itt 55 Munka után mi lenne jobb program, mint a kollégákkal ellátogatni egy ilyen helyre és élvezni az ízeket? Így történt ez egy februári napon is, amikor is első látogatásomat tettem a cukrászdába. A Sissy desszertet kóstoltam meg, ami az alábbiakból áll: csokoládés mousse desszert meggyraguval, konyakmeggyel és tejszínhabbal díszítve.
Jó választás, egy igazán nekem való különlegességet sikerült megízlelnem. A Szamos név és a Váci utca együttesen már említeni sem kell, mennyire vendégcsalogató. A nevet azonban meg kell fizetni.
2013. április 7. járt itt 55 Immáron 3. alkalommal jártam a Sugarban. Első pillantásra az embert lenyűgözi a sok szín és cukorka. Következő alkalmakkor már nemcsak a látványért tértem be, hanem a finom sütik vonzottak ide. Ami nem tetszett, hogy minden alkalommal várnom kellett, hogy le tudjak ülni, kevés asztal áll rendelkezésére egy ilyen népszerű helynek.
Viszont amikor az amerikai csokitortámat fogyasztottam, már nem volt panaszom. Csak ajánlani tudom, akár ha külföldi fiatalokat akar valaki egy különleges budapesti cukrászdába vinni.
2013. április 7.barátokkal járt itt 55Budapest legjobb vízipipás helye a Nagymező utcában! Hangulatos, keleties kialakítása van természetesen a helynek, ahol kellemesen tudjuk eltölteni az időnket barátainkkal, párunkkal.
Lehet teázni, kávézni, enni-inni, széles választék kínálkozik mindenből. Kicsit szokatlannak is tűnt számomra, mennyi fogás is szerepel az étlapon, pedig eredetileg pipázni és iszogatni tértünk be ide.
2013. április 7.egyedül járt itt 45 Szerintem a gyorsétkezdék közül a legjobb a Főzelékfaló étellánc. Kedvencem a Bartók Béla úti, tágas hellyel, gyors kiszolgálással. Ha nincs idő főzni, ez az a hely, ahol jókat tudok enni jutányos áron. Bár én a főzelékeket nem nagyon fogyasztom, mégis találok számos kedvemre való ételt.
Kedvencem tőlük a joghurtos csirke és nagyon finom a steak burgonyájuk. Tipp: este fél 9 után 50% kedvezménnyel lehet étkezni! Ezen kívül van még náluk diák, nyugdíjas és törzsvásárlói kedvezmény is.