2015. május 3.gyerekekkel járt itt 55 A gyermekeimmel voltam április közepén 3 napot a szállodában. Nagyon kellemes hely, a recepción nagyon kedvesen fogadtak, minden plusz kérésünket azonnal teljesítették. A wellness-rész kiváló és segítőkész a személyzet. Az ételek nagyon finomak és bő volt a választék. Olvastam, hogy a pincérek nem elég figyelmesek.
Nekem pont ellenkező a tapasztalatom. Rendkívül udvariasak és szolgálatkészek voltak. Nagyon jól éreztük magunkat és csupa pozitív élménnyel távoztunk. Köszönjük!
2014. január 30.gyerekekkel járt itt 55 Már 3-szor jártunk a gyermekeimmel itt. Nagyon segítőkészek az alkalmazottak, szép tiszta a hely, a wellness részlege is számunkra tökéletes. És ami számomra nagyon jól esett a kisebbik lányom gluten érzékeny, és maximális kiszolgálást kaptunk ezen a téren is.
Külön főztek a lányomnak ( és finomat) külön nagy csomag kenyeret kapott nem csak 2-3 szeletet, amit 1 hétig sem tudott megenni nem egy hétvége alatt. Nagyon figyelmesek az ott dolgozók, fogunk még menni! ! ! Nyáron kiváló a kinti medencéje, napozórésze. Bowling-pályán maximális segítséget kaptunk az alkalmazott fiútól, nagyon aranyos volt! Folalásnál már nem volt szoba , ezért lakosztályba helyeztek minket de semmi felárat nem kértek! Nagyon szeretjük ezt a helyet!