2019. április 26.a párjával járt itt 35 Az elhelyezkedes gyonyoru, a hotel nagyobb es szebb mint kivulrol varna a latogato. Csodas festmenyek, lampak diszitik a kozossegi tereket. A masszazs kivalo volt, ahogyan a svedasztal kinalata is. Nem puccos hanem egyszeru, hetkoznapi etelek remekul elkeszitve. A wellness szuper, a kave es koktelok finomak, gusztusosak.
A szobak "nagysaga" inkabb cellaszeruve teszi a helyiseget mintsem kenyelmes szallasa, arrol nem is beszelve hogy gyakorlatilag annyira behallatszodik minden zaj, hogy a szoba fala csak diszlet volt. Igy a pihenes nem igazan volt zavartalan. A barban ami este 10ig van nyitva 9:45kor nem kaptunk uditot, arra hivatkozva hogy mar elpakoltak. Az etterem szemelyzete kedves szolgalatkesz, gond volt a vajjal amit rogton bevettek es csereltek. Tisztasag van, bar 3 nap alatt nem kaptunk uj torulkozot. Kulon pont hogy a kozossegi mosdoban hasznalt papirtorlo 100%ban ujrahasznositott anyagbol keszult. Jol ereztuk mahunkat, de ez nagyobb reszt rajtunk mulott es nem a szallodan. 4 helyett eros 3* a hotel szinvonala.
2015. március 25.gyerekekkel járt itt 55 3 nap 2éjszakát töltöttünk el a szállodában mely gyönyörű helyen közvetlen a Duna parján fekszik így reggel mikor ébred az ember fantasztikus a csillogó víz látványára kelni. A szoba minden kényelemmel fel van szerelve, a terasz amely a dunapartra néz, remek esti program helyszíne egy üveg borral.
Mivel a 3 éves kislányunkkal mentünk fontos volt hogy olyan helyszínt válasszunk ahol ő is kikapcsolódhat, de a szállodától 5 perc sétára található hatalmas játszótér, szinte egész napra kellőképpen lefárasztotta. Az ételek kitűnőek, a teljes panzoó alkalmával kínált svédasztalos menü, változatos, bio alapanyagokkal, és a diétás étrend követői számára is kielégítő választékkal várja a vendégeket. A személyzet igazán kedves és figyelmes, csak pozítiv élményekkel lettünk gazdagabbak. A városka kedves utcáin rengetek kávézó étterem cukrászda találhtaó, mely tovább színesíti a programkínálatot. Már a következő wellnessünket tervezzük ugyanide.
2015. február 20.a párjával járt itt 15 MI még odáig sem jutottunk el hogy igénybe vegyük a "szálloda szolgáltatásait" ugyanis az ajándékba kapott kuponunkhoz szerettetm volna időpontot egyeztetni a szállodával de sajnos többszöri email és telefonhívásra sem reagált senki.
Mikor egy komolyabb hangvételű emailt küldtem amiben kértem a befizetett összeg azonalli visszafizetését érdekes módon 2 perc sem telt el és már jött is a válasz hogy "ne fenyegessem őket és kb pont lesz. . . ák hogy hogy visszamondtam a dolgot. Vendégellenes fogyasztóellenes hozzáállás és morál jellemzi ezt a helyet, fejétől bűzlik a hal. . . Szerencse hogy el sem jutottunk idáig és remélem hogy soha többé nem futok bele ilyen szörnyű helybe. . . Senkinek nem ajánlom bunkó modortalanok az ott dolgozók és még csak kommunkiálni sem hajlandóak a kedves vendéggel!