2022. május 14.a párjával járt itt 55 A szálloda a kissé lepukkant vasútállomással szemben van. A környezet szebbé tétele még az önkormányzatnak komoly feladat lesz, hiszen fontos az összkép is. Viszont, ahogy beléptünk a szállodába kellemes, barátságos recepció és recepciós fogadott. Korábban érkeztünk 2 órával, ennek ellenére elfoglalhattuk szobánkat, mely a második nagy meglepetés volt!
Tágas, nagy szoba, kényelmes franciágy és hatalmas hozzá tartozó fürdőszoba, ahová még egy szekrény , vagy szárító simán beférne. A szobához egy kis erkély is tartozott. A WIFI kiválóan működött mindenhol. Félpanziós ellátás volt a szoba árában, svédasztalos volt a reggeli és a vacsora. A szakács rendkívül jól főz, a díszítés is már étvégygerjesztő volt. Egy nap ebédeltünk is ( mely nincs benne a félpanzióban) , tartalmas, jó ízű és nagy adagokat kaptunk. Mivel hétköznap voltunk, nem volt sok vendég a szállodában ( Mi nem is bántuk:) ) , a medencét is szinte magunkban élvezhettük. Nagyon szimpatikus , hogy a szálloda szomszédságában lévő gyógyfürdőt is ingyen használhattuk, melyben többféle medence , jobbnál-jobb szauna várja a vendégeket. Szokásunk, hogy helyi maszírozásra is befizetünk , most egy svédmasszázst választottunk: ezzel is nagyon megvoltunk elégedve . Összességében jó szívvel ajánlom azoknak akik aktív pihenésre vágynak , és nem akarnak kimozdulni a szálloda területéről. Mi biztos, hogy ősszel még visszatérünk!
2016. november 4.gyerekekkel járt itt 35 Szülinapot tartottunk az étteremben. Az étterem egyszerű, a pincérek kedvesek, gyorsak. Az ételek gyorsan az asztalra kerültek. Rendeltünk Egries húslevest, pacalt , sajttal töltött jércemellt sült burgonyával, kétszemélyes fogadóstálat. Az adagok bőségesek, a tállal nem tudtunk megbirkózni. Ami kifogásolható volt, a tálon lévő sertésszelet.
Az meredt volt, és rágós, nem volt friss. A többiek meg voltak elégedve. Végül is ár- érték arányban megfelelő.
2016. augusztus 21.gyerekekkel járt itt 25 Fiam diplomaosztóját tartottuk itt, engedve a csábításnak, a reklámozott vasárnapi svédasztalos ebédnek. Igazi júliusi, kánikulai vasárnap volt. (Előzmény: pár évvel ezelőtt, tartottunk itt születésnapot és kifogástalan kiszolgálásban volt részünk és nagyon finom ebédet kaptunk.
) Mostani reklám, 2990/ fő , svédasztalos ebéd, korlátlan alkoholmentes ital, kávé fogyasztása. Már belépéskor egy igénytelen terítés várt minket. Igazi nagyüzemi konyha étkezdéjére hasonlított. A választék 2 fajta leves volt és 5 féle második. A reggeli szalámi maradékok is kinn voltak még. A gyümölcslevesben az eprek fagyottak voltak, nem lehetett megenni, csak a főétel elfogyasztása után, amikor kiolvadtak az eprek. A csontleves jó volt. A második fogásnál: a tejszínes pulyka rágós volt, nem volt megfőve. A rántott húst gyorsan elkapkodták, várni kellett rá. A vadas sem volt igazán finom. Egyedül a marhapörkölt volt jó ízű. Az ötödiket, a töltött káposztát nem kóstoltuk. A desszert kétféle sütemény volt, amiről nem tudtuk, hogy mi lenne (sajttortára tippeltünk az egyiknél), íztelen, fojtós süti volt. Az üdítők melegek voltak, még jó hogy jégkockát tettek mellé, mert másképp ihatatlan lett volna. A klíma nem volt bekapcsolva, mikor már majdnem rosszul voltunk kértük, hogy üzemeljék be (megtették). A pincérünk egy udvariatlan hölgy volt, aki soha nem mosolygott, úgy szedte le előlünk a tányérokat, hogy majdnem fejen vágott vele minket. Valahogy azaz érzésünk volt, hogy azt várták, "egyetek és húzzatok innen gyorsan". Szerettünk volna még maradni, beszélgetni, de elszállt a hangulat. Összességében, rossz száj ízzel hagytuk el az éttermet, mert nem ezt vártuk és a meghívott vendégek előtt is nagy csalódás volt. Kifelé még megnéztük a toalettet, az rendben volt. Megnéztük a "kistavat", de egy darabig biztosan nem fogjuk újra megnézni.
2016. augusztus 21.gyerekekkel járt itt 55 2016. augusztusában nyaraltunk Siófokon. A szállást az interneten foglaltuk. Választásunk szempontja olyan szállás volt , ahol wellness is van, gondolván előre a változékony időjárásra. Nem mondom, hogy olcsó a szállás, az 5 fős apartmanunk, 4 éjszakára majdnem 190. 000. - Ft volt (ha a parkolást és az IFA-t belevesszük, akkor már 200.
000. Ft. Viszont a balatoni szállodák között keresgélve, bizony 300. 000. - Ft fölött fizettünk volna,igaz félpanzióval, de úgy gondoltuk, hogy 100. 000. - Ft-ot nem költünk el 5 nap alatt kajára. Így maradtunk a CLUB218 - nál. Azt kaptuk, ami a leírásban szerepelt. Nagyon szép szállás, a kilátás gyönyörű az erkélyről. Tiszta apartman várt minket és minden igényünket kielégítette. Bátran ajánlom mindenkinek. A wellness rész is kifogástalan. Az apartman kulcsait a bejárat mellett, egy irodában lehet átvenni, az itt dolgozó B. is rendkívül kedves :) A csatolt fotón, az erkélyről csodálható naplemente látható.
2016. július 24.barátokkal járt itt 45 Többször ebédeltünk itt, volt amikor menüt ettünk, volt amikor étlapról rendeltünk. A felszolgálók kedvesek,figyelmesek, az ételek bőségesek. Az ár érték arány megfelelő. A Merengő tálat jó szívvel ajánlom mindenkinek, bőséges és választékos, 2 főnek elég. Az étlap választékos. A környezet megfelelő, nyáron a teraszon is lehet ebédelni.
Az étteremben nagyon otthonos a nagy akvárium. Ami talán kellemetlen, hogy a konyháról az illatok ( sült olaj szag) érződnek az éttermi részen.