2016. július 9.barátokkal járt itt 55I
2016. július 7.barátokkal járt itt 55Minden pizza rendelésnél tökéletes pizzát kaptunk. Ha az étterembe megyünk, ott is minden rendben van. Az adagok óriásiák, a húsok isteniek. Volt olyan, hogy a megmaradt vacsoránkat otthon még kétszerre ettük meg, mert akkora volt.
Mi nagyon sokat járunk ide.
Pizzát csak innen rendelünk.
A nagy kedvencünk a mustáros sok sajtos pizza és a hagymalevesük. Ilyen finom hagymalevest még nem ettünk sehol máshol.
Bárkinek ajánlom! ! !
2016. július 7.barátokkal járt itt 15 Nem értettük az ott tartózkodásunk alatt, hogy ki az a hülye, aki erre a szállásra 3csillagot adott, és hogy miért nem voltak már a csillagozások felül bírálva. Kuponnal vettük ide a jegyeket, nem volt drága, a belépőjegy is benne volt, így örültünk nagyon, hogy ilyen jó áron jutottunk ilyen jó helyhez.
Mikor a tulajt megláttuk, és a stílusát előadta, csak csodálkoztunk. Mi a kastélyhotel legtetején lévő kis apartmant kaptuk. Ez valami katasztrofális. Miután átvettük a kulcsokat, egy órán keresztül röhögtünk és fotóztuk a jobbnál jobb építészeti remekeket. A fürdőszoba fal ablakkal lett pótolva, egy ócska ronggyal eltakarhatod, ha nem akarsz bemutatót tartani. Az ajtó alatt és felett 5 centis hézag, a szél süvített a szobán keresztül. Az áram vezetése életveszélyes. Az ágyunk egy ágykeretből és négy hozzáeszkábált tuskóból állt. A talaj 5 féle parkettából volt kirakva, sajnos a fürdő előtt az összes variáns elfogyhatott így oda már csak deszka került. A falon minden négyzetméterbe más burkolat jutott. Mivel huzat volt, fáztunk. Nagy kegyesen kaptunk egy kis ventillátoros melegítőt. Mondanom sem kell, ruhástól aludtunk, mert majd megfagytunk. Wifi nuku, semmi. Kérdésünkre a tulaj hölgy közölte, hogy sz. . r mindnégyünk telefonja :)Sorolhatnám. . . . Ami jó volt az a táj, és hogy közel volt a strand. A reggeli bőséges volt. Soha senkinek nem ajánlom! ! ! Tényleg jó lenne átnézni, hogy ki és miért adott erre 3 csillagot, vagy esetleg működési engedélyt!
2016. július 7.barátokkal járt itt 55 Ma jöttünk haza Siófokról. 3 napot töltöttünk a Nostrában mintegy kevesebb mint 21ezer forintért, amiben benne volt a bőséges svéd asztalos reggeli. Minden étkezésnél, tányér vagy pohár elvételnél, mikor befejeztük az étkezést, strandra menet, szobára menet, minden alkalommal tisztelettudóan üdvözöltek vagy kérdeztek.
Nagyon fiatalos az egész csapat. Mi jól éreztük magunkat, ennyiért pedig nagyon-nagyon megéri! Én csak ajánlani tudom!