2022. június 4.a párjával járt itt 55 Ragyogó tisztaság, kedves, segítőkész személyzet! A konyha kitűnő! ! ! A fürdő külső medencéje nem üzemelt, pedig időjárás függőnek írják. Hőségben nem szívesen úszik az ember a belső, gyermekektől zajos medencében. Ott egész délután oktatás folyt. A szállás kitűnő, tetszett, hogy kutyabarát, kedves a recepción elhelyezett "wellness drink" itató.
A város gyönyörű, virágos, a szálloda+fürdő a csodálatos park szomszédságában található. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!
2015. augusztus 21.a párjával járt itt 25 Az első fél órában tudtam, hogy nagyot hibáztam a szálloda kiválasztásakor. A parkoló két utcával feljebb, gyalogosan pocsolyákban ugrálva. A fürdőszoba csempéinek a fúgája több helyen koszos, a zuhanyzó tálcája rozsdacsíkos, a függöny alja undorítóan elszíneződve, hajszárító nincs, a folyékony szappan kinyomója csak hosszas nyomkodás után lehel ki egy pöttnyit.
A két pohár egy fekete ujjlenyomatos, hajszálas szalvétán a fürdőszobában. Az ebédlőben nincs csak melegvíz a vacsorához, de akkor legalább lenne tea. Mondják, kint a büfében kell italt vásárolni, ami drága. A vacsora választék szegényes, inkább csak "ügyeskednek" Az egyik tálcán uborkaszeletek, tetejükön májkrémmel. A rántott harcsa viszont nagyon finom! A kávé egy vicc! Azt hittem első reggel, hogy tea folyik a tartályból. Még szerencse, hogy vittünk Nescafét! Kintről hoztunk italt másnap, szappant is vettünk. A lányok a pultnál kedvesek, különösen a hosszú, fekete hajú. Mosolygós, segítőkész. A lift szűkös, négy főt nem szállít, a kijelző gombok többnyire nem működnek. Kb. negyed órát vártunk csomagjainkkal kijelentkezéskor a felső emeleten, mert nem teszi sorba a hívásokat a lift. A külső medence belső burkolata mállik, szegényes. A szoba kibírhatatlanul meleg, légkondi nincs. Még jó, hogy jött az esős időszak, mert hazamenekültünk volna. A parton sem lehet megmaradni, nincsenek fák. Akciósan fizettünk a két éjszakáért két főre több, mint ötven ezer forintot. Kár volt! ! !