2020. február 24.barátokkal járt itt 15 Mindenki dicsérte a helyet, de én voltam az a vendég akinek meleg, szobahőmérsékletű Aperol Spritz-t szolgáltak fel, jég nélkül, majd a hamburgerhez rendelt sültkrumpli egy hideg maradék volt, melyet visszaküldettem, és 1 perc múlva megkaptam ugyan azt az adagot melegen. Puha, sótlan sültkrumpli, frissen sütésnek nyoma sincs - a mellettem ülővel összehasonlítva mondhatom ezt.
Ezt megkoronázva a majonézt is elfelejtették kihozni, mikor szóvá tettük, utána 5 percig semmi (az étterem üres volt, a pincér a pultnál beszélgetett), felálltam az asztaltól, odamentem, ismét kértem a majonézt, majd kiderült hogy mást értett, azért nem hozta. Többet nem megyünk oda ez biztos, amatőr pincér, és szakács aki maradékot ad a vendégnek. . .
2016. május 17.barátokkal járt itt 25 13 fős társasággal voltunk itt szülinapot ünnepelni május elején egy pénteki napon. 21:00-tól volt lefoglalva az asztal, ám érkezésünkkor még meg sem volt terítve, székek hiányoztak, stb. . . Miután le tudtunk ülni, negyed órát vártunk mire odajött a pincér felvenni az italrendelést, majd ismét negyed óra volt mire meg is kaptuk őket, így az első pohár italt 21:30 után sikerült meginnunk.
Az est további részében a pincért vadásznunk kellett, aki a megrendelt italokat vagy hiányosan vagy egyáltalán nem hozta ki. A születésnapi tortát kértem hogy a megbeszélt időpontban hozzák ki, akkor mindenki az asztalnál lesz. Ez is 10 perccel csúszott, és a gyertyák már félig le voltak égve. . . Az ételek vagy ki voltak fogyva, vagy kígyózó sor volt előtte. Mikor hozzájutottunk az ételekhez, azoknak kinézete és állapota igencsak kívánni valókat hagyott maguk után. A grill a sor ellenére gyorsan elkészült, ám ez az étel rovására ment, a szénné égett, laposra szétfolyt grill sajtomat a kupac hús alá rejtették. Mindezek végén a pincér közölte hogy a szervízdíj nincs benne az árban. . . Mire is kellett volna adnom? Ez nem az a kiszolgálás és színvonal volt, amit más Trófeában tapasztaltam. Levelemre, amit a tulajdonosnak írhattam a honlapon keresztül, azóta sem reagáltak. . .