2013. november 4.családjával járt itt 25Idei húsvét után külföldi vendégekkel jártunk itt. Azért választottuk, mert a korábbi évek tapasztalatai alapján jó választásnak tűnt, kellemes emlékeik voltak a helyről. Maga a hely ugyanolyan: a szalma a padlón, mogyorózás stb. Az ételek elnevezése is humoros, bár elég nehéz következtetni arra, mit is takar? Sajnos árban és adagban sem voltunk megelégedve most. . .
2013. október 29.a párjával járt itt 55Az apropót a Balaton közelsége adta. Mivel kissé hűvösebbre fordult az idő, vágytunk egy kis melegvízre. . . Azelőtt nem jártunk itt, max. Hévizig jutottunk el. A fürdőkomplexum lenyűgöző, mindenki talál magának megfelelő medencét stb. A szálláshelyről, a személyzetről és az étkezések minőségéről csak a legjobbakat tudom írni. Negatívumot nem igazán találtunk.
2013. október 19.barátokkal járt itt 45Baráti társasággal elsősorban a gyógyvíz miatt látogattunk 3 napra Sárvárra. Nem a panzióban szálltunk meg, így arról nem tudok véleményt írni. Kellemes, baráti vacsorát költöttünk el a Tinódi étteremben, séta közben tértünk be vacsorázni. a választott éttelek és a kiszolgálás minősége megfelelő volt. Azt kaptuk, amit vártunk, a besorolásnak megelel az étterem.
2013. október 19.barátokkal járt itt 45 Elsősorban a gyógyvíz miatt kerestük fel Sárvárt baráti társasággal. A Relax Hotelre a jó ár-érték arány miatt esett a választás. A fürdő kb. jó 12 perces sétával érhető el, de minden igtényt kielégítő. A vár és környéke, a főtér a szökőkúttal mindenképpen megtekintendő.
Étkezést máshol vettünk igénybe, így arról nem tudok véleményt mondani. Egyetlen negatívum: a szoba nem az udvarra nézett, hanem v. színű valamilyen gazdaság lehet a közelben, az istállószag kellemetlen volt.
2013. október 19.a párjával járt itt 45 Párommal tavasszal jártunk a Helios Anna szárnyában. a környezet gyönyörű, az épület a dombon áll, a környéken nagyokat sétáltunk. A saját termálvízes medence miatt nem kellett a tóra mennünk. Igaz már felújításra szorulna, különösen a kupola. . . Ettől eltekintve mindennel meg voltunk elégedve, az étkezések színvola, bősége tetszett.
A welness rész is (igaz hétközben voltunk)kielégítő. A kisvonattal kellemes hévizi "sétát" tettünk.
2013. október 17.családjával járt itt 55Életemben először jártam a már sokak által dicsért Bagolyvárban. Az étterem elhelyezkedése a Havihegyen különleges, a teraszról a kilátás inpozáns. Mindezek mellett a jó ételek, kitűnő borok és a kiszolgálás 5 csillagot érdelmel. Az adagok igazán bőségesek és sok elfeledett készítési mód reneszánszát éli (kemencés ételek) stb. Biztosan jövünk még, csak tartsák a színvonalat!
2013. október 17.a párjával járt itt 45Az étterem teljesen borospince hangulatot áraszt. A nagy melegben városnézés után, jólesett a hűvösség. . . Az ételek nagyon különlegesek voltak, az italokról is (pezsgő) csak azt lehet mondani, hogy kiválóak. Bár az árak miatt nem leszünk gyakori vendégek, de mindenképpen megér egy próbát, akár turistaként a nevezetességek megtekintése után térünk be (közelben a világörökségi helyszínek, akár csak egy jó étel miatt.
2013. október 17., kollégákkal járt itt 55Mint szállóvendég, csak szuperlativuszokban tudok írni az étteremről. Az ételek minőségén túl (ez evidencia egy jó étteremben), a miliő lenyűgöző. A patina, a terem hangulata utánozhatatlan. A választék és a tálalás különösen tetszett, valamint az, hogy olyan halas ételt is felszolgáltak, amilyennel még sehol máshol nem találkoztam. Szóval, ha különlegességekre vágysz egy elegáns helyen, ide térj be!
2013. október 17.családjával járt itt 55 Családtagokkal (köztük olasz származású) jártunk az étteremben. Központi helyen, a főtér mellett találhatóm hamisítatlan olasz hangulat. No és az ételek Olaszo. -ban is megállnák a helyüket. Pl. a pizza tésztája vékony, mint ahonnan származik. (Ez itthon nem mindenhol jellemző, mondván a magyarok nem így szeretik. . .
)Kicsit aggódtam, hogy mit szól az "echte" olasz, dde nem csalódtunk, amit a pontok is tükröznek.
2013. július 11.barátokkal járt itt 55Közvetlen baráti társasággal kellemes este jóízű vacsorát költöttünk el a kiváló étterem teraszán. Langymeleg nyári este gyönyörű kilátással az esti Pécs fényeire. . . Talán nem is kellene ragoznom,de még az ételek ízét is még jobbá tette a kilátás. Vélemyényünk szerint az egyik legszebb (ha nem a legszebb) helyen lévő étterem Pécsett. A többi már csak hab a tortán. . .