2017. december 31.egyedül járt itt 15 Abbéli igyekezetemben írtam, hogy segítsek másoknak az objektív döntés meghozatalában mielőtt a pékség felé tévednének (vagy érkeznének határozott szándékkal a vásárlást illetően). A termékek minőségével kapcsolatosan nincsenek nagy csodák. Aki szereti annak jó aki nem az nem itt fogja megszeretni ezt a fajta ízvilágot.
(Én speciel kifejezetten kedvelem a ropogós fehérkenyeret) Na, ennyit a gasztronómiáról. . . . s most jöjjön a rákfene, a kiszolgálás. Adott egy (ill kettő) kissé életunt ifjú hölgy akiknek - vélt vagy valós - ellensége a VÁSÁRLÓ. Akik csak azért kérnek (esetünkben egy idős bácsika), hogy bosszantsák az épp havi menstruácója kínjában leledző hölgyet aki - nemet, kort és illedelmes köszönést fogadatlanul és figyelmen kívül hagyva - röffent egyet és kipréseli lédús ajkain a "kétszázhetven" szócskát, majd megvakarva a cicanacis hátsót, vakarós kacsóival csomagolva a pultra löki (nehogy már letegye! ! ) a rendelést. A bácsi egy pillanatot késlekedik a fizetéssel, mire a hölgy elhúzott szájjal és a "Naaaaa" szócskával igyekszik gyorsabb fizetésre ösztökélni a VÁSÁRLÓT. Összegezve: ennél irritálóbb kiszolgálással már rég nem találkoztam (két évvel ez előtt szintén itt s most ismét erre járva és próbát téve) meg kell állapítanom, hogy ha pengével vagdossák a hátam sem lesz legközelebb. . . Sok sikert kívánva a döntés meghozatalához kívánok Boldog Újévet