2017. június 14.gyerekekkel járt itt 55 4-en voltunk két gyerekkel, teljesen jó volt. Tiszta, rendezett volt minden, a tulajdonosok nagyon kedvesek. A reggeli nekünk ízlett, volt megfelelő választék, kérésre készítenek pl. :rántottát. Igaz szinte csak aludni jártunk a szállásra, de pihenni tudtunk, mert csendes környék és akkor a ház is csendes volt.
Mindkét szobában TV, klíma, volt WIFI is, és egy kis hűtő. Szerintem legközelebb is ide megyünk.
2017. május 16.gyerekekkel járt itt 55 Gyerekekkel voltunk itt egy hosszú hétvégére. A szálloda nagyon szép, tiszta. Személyzet kedves, segítőkész. Gyönyörű helyen van, sokat lehet kirándulni. A wellnes részen a gyereknek nem túl jó, mert nem lehet labdázni, ugrálni. Az úszómedence a legnagyobb, de mély a gyerekeknek és nem túl meleg hosszútávon.
A meleg élménymedence nem túl nagy. Az étteremben többször előfordult, hogy keresni kellett a helyet, a sok foglalt asztal között. Az ételek finomak voltak, a választék megfelelő. Tetszett még, hogy sok volt a szervezett programlehetőség a gyerekeknek is, és lehetett kártyát, társast, x-boxot, biliárdot, darts-ot bérelni. Mindenki megtalálta a számára megfelelő elfoglaltságot.
2017. április 13.gyerekekkel járt itt 55 Gyerekekkel voltunk itt egy hétvégét. Érkezésnél volt gondunk, hogy fél órát kellett várni a szobára, majd kiderült, hogy nincs elég törülköző bekészítve. Mindezek után nekünk további problémánk nem volt, személyzet kedves volt, az ételek finomak, wellnes tetszett. Pozitívum, hogy a gyerekek labdázhatnak, játszhatnak (ezt sok szállodában tiltják) a medencében.
Egy dolog ami nem túl jó, hogy sétálgatni nem nagyon lehet, mert nincs semmi a környéken (ősszel voltunk).
2016. április 18.gyerekekkel járt itt 45 2016 márciusában voltunk itt a gyerekekkel 2 éjszakát. A hotel szép helyen van, kellemes hangulatú, a személyzet kedves és segítőkész is amire szükség is volt. Kicsit hideg volt a szoba, de kaptunk olajradiátor, mert időbe tellett a fűtés elindítása, utána jó meleg lett. A szoba nagyon zajos volt! ! ! 101-es.
Mint kiderült mellette van a személyzeti öltöző, reggel 6-kor és este 10-kor műszakváltásos ajtócsapkodást beszélgetést végighallgattuk. Valamint ott van az abaka alatt a rakodó rész is. Gondolom van csendesebb szoba is, de arra a részre nem érdemes foglalni. Egyszer sikerült duplán számlázni a vacsoránál, de észrevettük és visszavonták az összeget. Jó, hogy lehet társasjátékot kérni a recepción. A wellnes nagyon jó! Az ételek finomak, gyerekek is találtak kedvükre valót. Összeségében jó szálloda, valószínű megyünk még, de másik helyre kérünk szobát.