2015. május 26.családjával járt itt 15 Egy kellemes Szalajka-völgyi séta után tértünk be ide, mivel szimpatikusnak tűnt a hely. Csalódtunk. . . Amikor betértünk, egy felszolgáló éppen terítéket cserélt az egyik asztalnál. Megkérdeztük szabad-e az asztal, majd letelepedtünk. Az étlapot még elég hamar megkaptuk, elkezdtük böngészni, sikerült kiválasztani az ételt, amit enni szerettünk volna.
Megjelent egy pincér, és egy gyors lendülettel elvitte az egyik étlapunk, mivel új vendégek tértek be. Jelezni se volt időnk, hogy rendelnénk mi is. Aztán teltek a percek. . 10 perc várakozás után otthagytuk. . .
2013. október 12.a párjával járt itt 55Szép hely és környezet. A szállodához tartozó Őspark megér egy sétát. Program lehetőségből nagy a választék, aki csak pihenni akar, itt megteheti. Wellness részleg jól felszerelt, sajna csak este 9-ig van nyitva. Színvonalas ellátás, bőséges reggeli és vacsora. Szoba tiszta, jól felszerelt. Mindenkinek ajánlom.