2023. április 5.egyedül járt itt 45Kellemes hangulatú retró szálloda,kicsi de tiszta szobával. A meghírdetett ajándék ital be volt készítve a szobába, ami több szálláson ugyan hírdetve van,de elmarad. A wellness részlegen a tisztaságra lehetne nagyobb figyelmet forditani,de a gyógyvíz kiváló!
Házias,finom ízű ételek. A környéken sok látnivaló van,kis távolságokra. Kiskőrös település tiszta,szépen parkosított.
2018. június 9.barátokkal járt itt 555 napot tartózkodtunk a itt. A szálloda a főút mellet helyetkedik el, de a szobánk a parkra nézet, tágas térrel, nagy terasszal, sarokkáddal felszerelt. Wifi jól fogható minden részén a szallodának! Wellness részleg nagyon jó! Ételek kínálatban, ízben igényesek. Udvari játszótér homokozó, trambulin, lengőteke, nagy medence van. Kutyus is vihető. Mi nagyon jól éreztük magunkat!
2018. január 10.egyedül járt itt 55Csodás környezet, fantasztikus latnivalók a régmúlt időkből! A szemelyzet figyelmes és kedves.Az ételekre szerintem keresve sem lehet kifogást talalni! Aki oda latogat, biztosan elégedetten távozik!
2018. január 10.barátokkal járt itt 55 3 napot töltöttünk a szállodában. Barátnőm és a kutyusaink társaságában sikerült egy olyan helyet találni, ahol a vendég mindent megtalál egy helyen. Nádfedeles ház,régi használati tárgyak vannak elhelyezve szinte minden helységben. Mindezek mellett a legmodernebb kényelmi felszerelesek szolgalják a vendég kenyelmét.
Már a parkolóban az ember érzi hogy jó helyre keveredett. Egy gyönyörű, igenyesen karbantartott mesterseges tó fogadja az erre latogatót. A hotel bejaratánál kis kiállítás utal a regmúlt szeretetére és a tárgyak tiszteletére, nagyon látványos és ízléses elrendezéssel. A recepción kedves és figyelmes személyzet fogadott minket, és a kutyusok is szívesen látott vendégek voltak. A hallban a régi zongora a tájházi felszerelések, tárgyak között remekül megbújnak a modern ezközök, tárgyak. Látunk itt edényeket, kosarat, rokkát, bőröndöt, varrógépet, csodás bútorokat,vesszőböl font díszeket, de találunk cipőtisztító gépet és víztisztító hideg-forró víz autómatát is. (vízautomata a szobák szintjén is van). A szobák tiszták, az ágyak kényelmesek, jó minősegű matracok és ágyneműk biztosítják a kellemes alvást. A közös helységek minden fele valami izgalmas titkot rejtenek a régmúltból, erezhetjük hogy a pénzünkért egy tájházi kiállítással is meglepnek minket. A park hatalmas területet ölel át. Belső udvaron kilépve egy "szerelemlakat" fal van, sejteti az esküvők helyszínének kiválasztására is jó választás lehet! Tél ellenére is látható a park gondozottsága. A parkoló felöli részen vannak az istállók. Szabadon elkerítve látható itt csacsi, bárany, póniló, és sok gyönyörű versenyló is. A tó és környéke megszámlalhatatlan vadkacsa és vízi madár lakhelye. Hattyút egymagaban láttuk,elfelejtettük megkerdezni hogy hová került a párja? ! Van a területnek 4 fő nagyon barátságos négylábú őrzője is! Békésen jönnek-mennek, senkit nem zavarnak! Nezelődés után az étterembe érve ámulat! Sok-sok talán már ismeretlen használati tárgy fogad itt is! Nagyon ízleses, nagyon elragadó. Ezt el lehet mindani a felszolgálókról és a felszolgált ételekről is! Házias, finom ízek! Ezek után a termálvíz a csodálatos wellness részleg nyújtja a következő ámulatot! Csodálatos melegházban fürdőzni gyönyörű növények közt, igazán remek érzés! Hosszan lehetne sorolni. . . . de ide el kell menni! Mi visszatérünk!
2017. július 3.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ha nagyon finom süti vagy torta a vágyad, ne hagyd ki a Violeta cuki csábító finomságait! Itt a látvány és az íz is az adja, amire vágysz! Finom, ízléses, szemet és érzékeket gyönyörködtető minden. A sütik, torták közül szinte mindent végigkóstólgattunk már. Hol csaladdal, hol barátokkL, hol csak úgy egyedül . . . .
menni kell A fagyik választéka olykor nehéz választás elé állít, mert mindent végigfalnál! Családi ünnepen rendeltünk már fagylalttortát, mindenki örömére. Látványban, ízben is szuperek! Nem is ragozom, egyszerűen el kell menni! Sokszor!
2017. július 2.barátokkal járt itt 55 Visszajaró vendegek vagyunk a szállodában. Minden évszakban kivaló kikapcsolódás,a wellness részleg nagyon jó. Nyáron a balatoni pancsolás a szálloda saját külön elszeparált strandján kiváló kikapcsolódást nyújt. Kutyusok is szívesen látott vendekek. Nekik a szálloda udraráról átjárható kutyastrand van kialakítva.
A táj a vízpart közelsege, a gyönyörű nyáresti naplementék igazk élmennyel ajándékozzák meg az embert. A szálloda gurítható pihenőágyait oda viszed magaddal a parkban ahová akarod, és ha még egy koktélt is eliszogatnál a hűs habokat nézve, ezt is megteheted! Ha pihenni vágysz, a légkondis szobádban megteheted. Az étterem pedig bő választékkal segít a teljes jóllakottság eléréséhez! Tiszta, gondozott,barátságos személyzettel! Ajánlom mindenkinek!
2016. július 7.barátokkal járt itt 45 A szálloda csodálatos környezetben található. Tiszta és tágas szobát kaptunk. 4 napot tartózkodtunk a szállodában. Az ételek háziasak,finomak voltak. A gyógyfürdő egy 15-20 perces lassú sétára található. A környéken Siklós,Máriagyüd,Pécs a legközelebbi látnivalók. Érdemes felkeresni.
Egy-egy kirándulást tettünk délelőtt,és délután fürdőztünk. A szálláson kellemesen kipihenhettük magunkat,hallgatva a csodálatos madarak énekét! Mi négyen,barátnők vágtunk neki a négy napos kalandnak! Örökre emlék marad! Harkány központjában lévő fagyizót ajánlom mindenkinek! Ha a szálloda egy wellness részleget kapna,kiválóra értékelném.
2016. június 7.barátokkal járt itt 55 Sok év után látogattun el ide újra. A gyönyörű növények,a tiszta ápolt környezet és a jó levegő,valamint a csodálatos mókusok ugrándozása remek élményekkel gazdagított minket. Csodálatos és lélekemelő a tavaszi kert ébredése! A tóban vodáman úszkáló halak,amerre az ember néz virágok pompáznak.
A sétautakon sűrűn padok vannak elhelyezve,így kényelmes pihenés közben figyelhetjük meg a természet apró rezdüléseit. Igazi tavaszi feltöltődést kaptunk,teljesen elérhető áron!
Érdekes
2016. június 7.gyerekekkel járt itt 45A fürdő jól megközelíthető,parkoló nagy. A fürdő előnye hogy egész évben látogatható. 3 szinten lehet kikapcsolódni. Saját nagy játszóház a kicsiknek nagyon jó. A medencék nagyok és a víz hõmérséglete is kellemes. Tiszta kultúrált fürdőzés! Benti csúzda és élményelemek a medencékben. Nyáron hatalmas,akkor sok medence van kint is. Mi télen-nyáron sokszor járunk gyerekekkel Budapestről.
2016. június 7.barátokkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A szállás önellátó. Leginkább a Mofetta gyógyító kezelései alkalmából keresik itt a szállásokat. A kert rendezett,a ház egyszerű,tiszta 2 szoba áll rendelkezésre. Egy 2 ágyas ès egy 3 ágyas. Fürdő zuhanyzós,így beteg vagy idős embere is kènyelmessen tisztálkodhat. Konyha jól felszerelt.
Kertjében a kezelések között jól lehet pihenni. A környèken a levegő,a táj csodálatos,madárdaltól hangos. Rövid sétára található a Mofetta kezelések helye,de a szállástól a központ is csak egy rövid séta. Hátránya hogy az ágyak lehetnènek kènyelmesebbek,eléggé elhasználtak. A 3 ágyas szoba nagyon zsúfolt. A tv. régi,és a fogható adók sajnos nagyon kevesek. Itt beteg embereknek ez az egyetlen kikapcsolódása,erre nagyobb figyelmet kelkene szentelni.