2019. június 17.gyerekekkel járt itt 35 A személyzettel maximálisan elégedettek voltunk. Tisztaságra sem lehet kifogásolnivalónk. Az ételeknél a reggelivel maximálisan elégedettek voltunk, választékos és bőséges. A vacsora egy kicsit egyhangú volt más szállodákhoz képest, kétszer volt gulyásleves marhahússal, banánkrémleves és palóc levesre hajazó gulyásféle.
. . (a megnevezése most nem jut eszembe, de ugyanúgy gulyásleves ízvilág), ezenkívül brokkoli és hagymakrémleves. Sokféle tengeri hal étel. . . mely kapormártásban vagy épp citromosan párolva, vagy rántva. . . marhahús is sokszor volt. . . különféleképpen elkészítve. Nekem se a marhahús se a hal nem a kedvencem sajnos. A konditerem a wellness szuper volt, a klíma külön térítés nélkül elérhető. Ami nem volt kellemes tapasztalat. . . az ágyak. . . a 60 kg-om alatt úgy besüppedt, hogy ilyet még nem láttam, de a lányom 30 kg-ja alatt is rendkívül kényelmetlen volt. . . pihenni így nehezen tudtunk. Szóltunk a recepción, két takarítónő hozott vékony anyag matrachuzatot ami nem segített volna. . . így aztán a másik szobában kaptunk az ágyra egy plusz matracot; én átköltöztem a szobai ágyról a pótágyra, mert az kényelmesebb volt. . . a lányom alá meg tettünk egy halom törölközőt, ágytakarót, így valamivel jobb lett. Amíg a matracokat nem cserélik le mi biztosan nem megyünk vissza. :-(