2019. július 26.családjával járt itt 45 Sajnos a honlapon nyitásnak 10 óra van megadva minden napra. Ezért mentünk a korábbi hajóval Agárdról, hogy időben visszatérjünk. A pincérhölgy közölte, hogy 12-kor nyitnak, de nagyon udvarias volt és foglalt nekünk asztalt. Kis gyerekkel nehezen telt az idő, visszamentünk 12 órára és akkor már több asztalnál is ültek, ezek szerint korábban nyitottak.
Sajnos üdítőt csak 3-4 decitől árulnak, ami kis gyereknek sok. Halászlevet választottunk vegyes halászléből. A halászlét én sósnak éreztem, viszont sűrű és rengeteg halat adtak. A kenyér nagyon ízletes volt.
2019. július 8.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Bakonybéli kirándulásunk alkalmával kerestünk itt éttermet. Nem igazán van választék, így a Vadszőlőt választottuk. Érdekes a berendezése, ami tetszett. A kiszolgálás udvarias. A húsleves ehető volt, nekem kicsit fura volt a tálalása az átlátszó jénai tálkában.
A második fogás finom volt én vadat ettem, a párom pedig kíváncsi volt a muflonhúsra így ő muflönpörköltet választott. Az adagok bőségesek voltak és finomak.
2019. június 24.a párjával járt itt 55 Meglátogattuk a bogácsi pincesort és erre az étteremre esett a választásunk. A pincér nagyon udvarias volt. Húslevest választottunk csészébe, ez elég kis adag volt. (Másnap tálban kértük. ) Baconos, sajtos töltött csirkemellet kértem, a párom füstölt főtt csülköt, mindkettő nagyon izlett.
Mint említettem a levesnél másnap is itt ebédeltünk,
a második erdei gombás hús lett volna, de a gomba nem erdei volt, a mártással próbáltak javítani rajta, ennek ellenére ízlett, csak kicsit
becsapva érzi magát az ember.
2019. június 24.a párjával járt itt 55 Barátom nosztalgiázott, hogy régebben itt finomakat evett, kicsit kettős érzéssel választottam az éttermet, mert akkor még a neve is és minden más volt. A húsleves nem is nyerte meg a tetszésem, sóztam, csípős paprikáztam, hogy ehető legyen. De a második fogás elfeledtette a gyenge a levest.
Bazsalikomos szűzérme, erdei gombával, tócsni ágyon, isteni finom volt. A desszertről nem is beszélve, az egri gömbpalacsintát választottam, mennyei volt. Így összességében ajánlani tudom ezt az éttermet, jó választás volt.
2019. június 18.a párjával járt itt 55Célunk a szarvasi arborétum megtekintése volt. A szállás nagyon jó helyen van, a városközpontban található. Kellemes, tiszta szállás, fürdőszoba kádas. Megengedték, hogy a csomagjainkat is korábban letehettük, még a szoba elfoglalása előtt érkeztünk. Kedves fogadtatás, segítőkészek, udvarias kiszolgálás. Finom reggelivel, amit étlapból lehet választani. Csak ajánlani tudom.
2019. június 12.a párjával járt itt 55A neten keresgélve megtetszett a vendéglő hangulata, viszont több helyen olvastunk róla véleményt és elég sok negatív kritikát kapott. Pünkösd hétfőn jártunk Mohácson, így kénytelen voltunk ezt a helyet választani.
Udvariasan fogadtak, Választhattunk, hogy hová üljünk. Kellemes hideg volt a hosszúlépés, az étel nagy adag és finom is volt.
Mi szeretjük a retro hangulatot, aki szereti annak csak ajánlani tudom.
2019. június 12.a párjával járt itt 45A siklósi várnál osztogatták az étterem szórólapját. Igazából ezt az éttermet választottuk, mert pünkösd vasárnap nincs nagy éttermi választék. Rengetegen voltak, alig kaptunk asztalt. Elég hamar kiszolgáltak. Finom volt az ebéd, én marhahús levest választottam,báránypörköltet kapros túrós nokedlivel. Egy probléma volt, hogy a nokedlit langyosan hozták ki és hamar kihült.
2019. június 12.a párjával járt itt 45 Szerettünk volna egy jó halászlevet enni. Szétnéztünk a harkányi éttermek között és a retro hangulata miatt is választottuk ezt a helyet és előttünk bográcsban főzték. Kétféle halászlevet ettünk volna egy vegyeset és egy harcsát, a pincér rábeszélt, hogy egy bográcsba hozza ki és majd kiválasztjuk a halakat belőle.
A leve finom sűrű volt és sok
így még a két adag hal is kicsit kevésnek tünt benne, de végül a gyufatésztával elég volt egy vacsorára. Viszont amiben a bort hozták ki csorba volt a kancsó, ezt már le kellett volna selejtezni.
2019. május 26.a párjával járt itt 55Leadnak egy kb. félórás videót,amiben megismerhetjük a tradicionális mézeskalács és gyertyaöntés történetét. Közben eszegethetjük a habcsókot. Egy helyiségben van kiállítva a régi és újabb fajta termékeik. Családi fotók, nagyont tetszett a bemutató film is.
Reméljük, hogy a gyerekeik tovább viszik ezt a mesterséget és családi hagyományt. Vásárolni is lehet.
2019. május 26.a párjával járt itt 25 A szobakulcsot mindig le kellett adni. A bejárati ajtóhoz és az emeleti ajtóhoz nem kaptunk kulcsot, csengetni kellett a ki-be járásnál. Azt is megszabták, hogy a dohányosok mikor csengethetnek, mikor dohányozhatnak. Olyan érzés volt, hogy korlátoznak a szabadságunkban. A menekülési útvonal tűz esetére ki volt függeszte, de be voltunk zárva.
. . A szobát összetolható két ágyas szobának hírdették meg,amikor mondtam, hogy összetoljuk a tulaj közölte, hogy nem kéne, mert kevés a hely. Igazából ez egy hár egy ágyas szoba, szekrény nincs, csak egy polc alján kialakított fogas. A víznek nagyon büdös szaga van. Reggeli nélkül kértük a szobát, de megérkezésünkkor a kezünkbe nyomták a lapot, hogy válasszunk reggelit.