2019. május 26.a párjával járt itt 55 Szállásadónk javasolta, hogy ne hagyjuk ki ezt az éttermet. Egyáltalán nem bántuk meg, hogy hallgattunk rá. Szerencsére foglaltunk asztalt, mert különben nem tudtunk volna itt étkezni. Nagyon kedves, usvarias kiszolgálás. Nem kellett sokat várni az ételekre. Másnap szerettünk volna halászcsárdában enni, de vasárnap nem volt nyitva.
Így ismét itt foglaltunk asztalt és minden tökéletes volt, megint finomat ettünk.
2019. április 23.a párjával járt itt 55Az étterem Kaposvár sétáló utcájában található. Kellemes környezet, hangulatos terasszal. A pincérek nagyon figyelmesek, udvariasak, kedvesek. Nagyon finom ételek, nagy adagok az ár-érték arány is megfelelő. Annyira izlett az ebéd, hogy másnap is itt ebédeltünk és nem csalódtunk. Csak ajánlani tudom ezt az étteremet, aki Kaposváron jár ne hagyja ki.
2019. március 23.a párjával járt itt 45 A célunk a pápai kastély és városlátogatás volt. Kinézünk egy várost és keresünk "kockás abroszos" éttermet, ez most nem jött össze. Megkérdeztünk egy helyi boltost, ő ajánlotta az éttermet. A most divatos nagy fehér négyszögletes tányérba kaptuk az ételt,
ami elveszett a tányéron, én szarvas szeletet ettem áfonya mártással,
nem nagyon jött be, olyan volt, mintha lekvárt ettem volna, a hús puha omlós volt.
Párom csopaki velős pacalt evett, szerinte lehetett volna
fűszeresebb. A nap végén vissza szoktam gondolni, hogy milyen jó volt a nap, amit megkoronáz egy finom ebéd, ez most nem jött be.
2019. február 19.a párjával járt itt 55 Egy hangulatos kisvendéglő, ami könnyen megközelíthető. Finom halászlé, túrós metélt, sztrapacska. Gyors felszolgálás, a pincérek sem voltak udvariatlanok. Elvitelre kértünk ecetes halat, arra sem kellett várni. Csak ajánlani tudom.
Kellemesen csalódtunk, mert több negatív kritikát is olvastunk az ételekről és a pincérekről, ezért fenntartással foglaltunk asztalt, de nem bántuk meg, mert hamar megtelt az étterem, így lemaradtunk volna erről a kellemes emlékről.
2018. november 25.a párjával járt itt 55Kicsit fenntartással mentünk be az étterembe, de belépve egy kellemes, hangulatos éttermet találtunk. Egy kis "malőr" történt, amit az étterem tulajdonosa, elrendezett, odajött az asztalunkhoz, bemutatkozott és segített az étel választásban. Az ajánlott ételek nagyon finomak voltak és a tálalás olyan volt, mintha egy osztályon felüli étteremben ettünk volna. Ez megkoronázta a várpalotai kirándulásunkat.
2018. augusztus 5.a párjával járt itt 45Azért kettős érzés, mert az étterem tetőtéri szobájában tölöttünk egy éjszakát. A fogadtatás nagyon kedves, udvarias kiszolgálás, segítőkészség, kedvezmény jár az itt megszállóknak.
Nagyon nagy a forgalmuk, sokszor várni kell szabad asztalra, a betérő vendégnek, természetesen nekünk "járt" asztal.
Finom ételeket ettünk. De a tetőtéri szoba annyira meleg, hogy
aludni nem igazán tudtunk.
2018. augusztus 5.a párjával járt itt 45Miskolcon tettünk egy kirándulást, úgy gondoltuk, hogy választunk egy különleges kávét. Hangulatos kávézó, udvarias kiszolgálás.
Sikerült egy nagyon finom kávét választani, így kedvet kaptunk
hozzá, hogy Pesten kipróbáljuk majd a Free kávézót.
Egy negatívum, ami látszik is a pontozásomon, a mellék helyiség
nagyon elhanyagolt, konkrétan a wc :(
2018. június 16.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Hamár Baja, akkor halászlé. Három napos bajai kirándulásunkon két alkalommal ettünk itt és kétszer halászlevet. Nagyon hangulatos hely,
kedves, udvarias, humoros pincér szolgált ki. Olyan nagy adagot szolgálnak fel, hogy második fogást, akkár desszertet már nem kívántunk.
A második alkalommal sajnáltuk, hogy aznap nem dolgozott a pincér, de ugyanolyan udvarias kiszolgálásban részesültünk és nem csalódtunk a halászlében sem, ugyan olyan ízletes és bőséges volt. Ha arra járunk biztos ismét felkeressük az éttermet.
2018. június 11.a párjával járt itt 552 éjszakát töltöttünk itt. Nagyon kedves, udvarias, közvetlen vendéglátók. Korlátlan kávé,tea fogyasztás, jól felszerelt konyha, hangulatos étkező.
A panzió Baja szívében található, minden könnyen megközelíthető.
Rugalmasak, segítőkészek, otthagyhattuk a csomagjainkat, így nem kellett magunkkal cipelni az esti távozásig. Visszavágyunk.
2018. június 11.a párjával járt itt 25 Mivel esős napot fogtunk ki, így a gemenci erdő helyett esett a választás Hajósra. Ha már kívül eláztunk ázzunk el belülről is. A sok pince közül, csak egyet találtunk nyitva, ott azt mondták, hogy
a Judit étteremben jól főznek, gondoltuk kipróbáljuk. A pacalpörkölt átlagosra sikeredett. Én lecsós szeletet ettem, ami
szintén ehető volt.
A kiszolgálás némi kívánni valót hagy maga után. A pincér az asztal túl oldaláról felém nyújtotta a tányéromat, hogy
vegyem el, amit illet volna az asztalra elém tenni. Bent a teremben ettünk, nem győztük a legyeket az ételről elhessegetni.