2018. május 2.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A sárvári vár és az arborétum volt az úticél és a program megkoronozása egy ebéd. Sikerült a programuk. Kicsit messze esik a központtól, de megérte "elsétálni odáig. Kedves, udvarias kiszolgálás. Mások szerint sokáig kell várni az ételre, mi nem így éreztük, mert a leves olyan bőséges és finom volt, örültünk, hogy nem egyből hozták a fő fogást, ami szintén nagyon finom volt.
Halat és vadat fogyasztottunk dödöllével. Ottlétünkkor nem egy vagy két pincér volt, már többen vannak. Csak ajánlani tudom ezt az éttermet, az árakkal nincsenek elszállva.
2017. július 16.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az oldal értékelése alapján választottam ezt az éttermet. A REP-TÁR pickniken vettünk részt és szerettünk volna Szolnokon
finom halászlevet enni. Ebédidbőben hamar kaptunk asztalt, csak
negyed órát kellett várni rá. Korhely halászlevet választottunk,
filézett vegyes halból és csak harcsából, csodálatos volt, tényleg
nem találtam szálkát.
Az íze nagyon harmonikus volt, ahogy én szeretem,
enyhén savanykásan. A második fogás is nagyon ízletes volt. A pincérek is nagyon udvariasak, közvetlenek és nem tolakódok. Csak ajánlani tudom az éttermet. Ha Szolnokon járunk biztos, hogy ismét betérünk.
2017. május 5.a párjával járt itt 55 Az éttermet városnézés közben, véletlen fedeztük fel,nagy örömünkr. Ilyen kedves fogadtatásban, kiszolgálásban, búcsúzásban még nem volt részünk. Örülünk, hogy másnap is ezt az éttermet választottuk, mert nemcsak a kiszolgálással voltunk elégedettek, az ételek is mindkét alkalommal nagyon ízletesek voltak.
Élőzenét igértek és tényleg élő zene volt, mert az egyik teremben épp lakodalmat ültek, ami szintén dobott a hangulaton. Csak ajánlani tudom és amint tehetjük visszamegyünk.
2017. február 4.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Van vagy 30 éve, hogy itt jártam. Szentendrén kerestem éttermet egy szülinapi vacsorához és ekkor jutott eszembe, hogy rákeressek a neten. Nem bántam meg, hogy ezt az éttermet választottam. Kellemes estét
töltöttünk itt. Finom ételek, kedves, figyelmes, udvarias kiszolgálásban volt részünk.
Honlapjukon is látható, hogy "híres emberek" is megfordultak ebben az étteremben. A kellemes meleget a képen látható kályha adja. Hiányoltam viszont az étterem hangulatához jobban illő étlapot.
2016. november 6.a párjával járt itt 45 Véletlen bukkantunk rá erre az étteremre a panelházak között. Tetszett a kockás abroszos,csárdajellegú belső tér. Amikor bementünk egy asztalnál ültek vendégek, pincér nem volt sehol. Egy pár perc várakozás után "előkerült". Egyből megkérdezte, hogy mit hozhat italt. Ezt elég furcsának találtuk.
Mivel többféle halászlé volt az étlapon elkezdtünk érdeklődni, hogy hogy készítik. Udvaris válaszokat kaptunk és nagyon finom halászlevet ettünk. Így összességében pozítiv a véleményünk, nem bántuk meg, hogy vettük a bátorságot és itt ettünk. Ami még tetszik, hogy van külön a gyerekeknek játszó szoba és pelenkázó is, ahol a csecsemőket is megtudják etetni az anyukák.
2016. szeptember 12.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Először csak beültünk egy üdítőre, közben tájékozódtunk.
Kedves, udvarias kiszolgálás, délutánra foglaltunk asztalt,
szerencsére. Nagy a választék, bőséges és finom ételek.
Egy kis negatívum, az ételeket hamarabb kaptuk meg, mint az
evőeszközöket. Ajánlom mindenkinek, aki Tatán jár keresse fel
az éttermet.
2016. szeptember 8.a párjával járt itt 45 Vasárnapra szerettem volna foglalni egy szobát csütörtöki napon. Délelőtt egy- két @ váltással megoldottuk. Esküvőről maradtak ott
a vendégek vasárnap reggelre, de ez nem okozott gondott a szállásadónak. Felajánlotta, hogy mi mondjuk meg hány órára érünk oda, letehetjük a
csomagunkat és mivel úgyis városnézésre megyünk mire visszaérünk
rendbe lesz minden.
Így is volt. Másnap kávéval kínáltak, ami nem volt benne az árban, nekünk ez a figyelmesség nagyon jól esett.
2016. szeptember 8.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon megtetszett, hogy a városban van a halászcsárda. Vasárnap szerettünk volna itt ebédelni, de nem volt szabad asztal
és olyan sokan voltak, hogy időpontot sem tudtak ígérni. Szerencsére késő délután visszamentünk, mert nem akartunk másik éttermet választani. Udvarias kiszolgálás, finom és nagy adag ételek.
Olyan jól éreztük magunkat, hogy másnap ismét itt ettünk. Tárkonyos vadragu levest ettünk fazékban és sertésszűzet tejszínes vargányamartással, krokettel, mennyei volt. Másnap különböző ételeket ettünk,én vadpörköltet vasi dödöllével, párom a halat választotta.
2016. augusztus 9.a párjával járt itt 55Szombati napon ebédeltünk itt, csúcsidőben. A pincér hölgy mondta, hogy sajnos fél órát biztos várni kell az ételekre. Az idő gyorsan eltelt,
mert jól éreztük magunkat. Nagyon finom ételeket ettünk.
A pincér hölgy is udvarias, mosolygós, közvetlen volt.
Ezek alapján vasárnap is itt ebédeltünk volna, de vasárnap zárva vannak.
2016. augusztus 9.a párjával járt itt 55 Vasárnap próbáltunk egy kis hangulatos éttermet keresni, mert Pécsett elég kevés hely van nyitva. Elsétáltunk az étterem előtt, de még nem volt nyitva. Benézve a kerthelyiségbe nem fogott meg bennünket. Szerencsére az egyik presszóban egy pár ajánlotta, hogy ebédeljünk itt, ők is ide tartanak ők már többször ettek is.
Örülünk, hogy hallgattunk rájuk. Nagyon finomat ettünk. A pincérek is nagyon udvariasak. A képek magukért beszélnek.