2016. augusztus 14.gyerekekkel járt itt 55 A balatoni nyaralásunk legjobb ebédje! Véletlen, hogy rátaláltunk, de mindenkinek szívből ajánlanám. Igazi finom, jó minőségű ételek, csodálatos olaszos ízvilág. A berendezés nagyon tetszett, a gyerekjátszó, a mosdó, minden. A kiszolgálás, barátságos, és tökéletes. A kinálat kevesebb a szokásosnál, ámde minden van!
Tetszett az étlap, a szódás/szörpös lehetőség. A pizzatészta, a saláta isteni, a kecskesajtos gombás fogás szintén. A kávék szintén, mintha csak Olaszországban lennék! Minden alapanyagon érezni a jó minőséget. Biztos, hogy visszatérünk még, és ajánljuk mindenkinek! Az elhelyezkedése is nagyon jó, a forgatag felett, egy kis nyugodt, magasabban fekvő hely!
2016. augusztus 14.gyerekekkel járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az ittjártam értékelései alapján választottuk, a szálláshelyünkhöz legközelebbi éttermet, de sajnos nekünk csalódás volt. Mindannyiunk ételének minősége leginkább és az ételek ár/ érték aránya is. Öten voltunk, mindenki mást evett, desszertet is, levest is ettünk. A hús amit ettünk ehetetlenül rágós volt például.
Egyikünk fogását sem találtuk igazán jónak vagy finomnak. Nekünk csalódás volt. Úgy terveztük, hogy minden nap itt ebédelünk majd, de többet nem mentünk.
2016. augusztus 14.gyerekekkel járt itt 35Átlagos, közepes, felejthető.
Nem csalódtunk, de nem is hagyott maradandó élményt. Átlagos, közepes benyomásaink voltak. Leveseket, főételeket és salátát ettünk. Zavaróan sok légy volt. A kínálattal nem voltam elégedett, bár jellemző a magyar éttermekben, hogy kevés zöldséges étel szerepel az étlapon.
2016. január 4.egyedül járt itt 45 A karácsonyi bevásárlások idején jó néhányszor itt kötöttem ki. Itt volt a leghosszabb sor is, de a legbővebb a kínálat. Minden alkalommal majdnem ugyanazt ettem, ugyanazt tapasztaltam. Hosszú sor, de nagyon bőséges választék, amit picit nehéz átlátni. A kiszolgálás gyors, pörgős és még kedves is.
Mindenki találhat ízlésének megfelelő ételt. A pénztárhoz lassú dolog eljutni. Én a tárkonyos ragulevesükkel minden alkalommal meg voltam elégedve, nagyon finom. De mindig aggódtam kicsit, hogy kihűl mire ehetek belőle, mert megkaptam és utána még azért egy darabig sorban álltam. A rántott karfiol volt még a másik állandó befutó, nekem ez kedvenc, bár a sajátom finomabb, nem volt rossz ez sem.
2015. augusztus 27.gyerekekkel járt itt 35 Lassan érkezik a közepes étel
Kevés vendég, sok pincér, a rendelésfelvétel és minden, lassan érkezik, nagyon lassan. Ha esetleg szeretnénk még valamit kérni, nagyon lassan érkezik a pincér, pedig mondom, elég kevesen voltak, és pincérből több is. Az ételek amiket fogyasztottunk, (főleg pizzák) olyan átlagos voltak.
A tészta finom volt, de a sonka-gombás pizzán pl. a sonka vmi sima kör alakú felvágott volt (jó lehet hogy "sonka"). Szóval ketchupos, felvágottas pizza. Az egész túl sokáig tartott és nem volt egy nagy gasztonómiai élmény, épp jóllaktunk és ennyi.
2015. január 9.gyerekekkel járt itt 45Szuper különleges hely. Nem étterem, hanem egy különleges kávézó-cukrászda. Kicsit nehézkes a foglalás. Jó hangulatú, különleges hely állatbarátoknak, a kínálatban szereplő dolgok finomak. Legalábbis kávékat, tortaszeleteket és üdítőket teszteltünk. Visszajáró vendégek leszünk, a gyerekeknek nagyon tetszett a hely.
2014. december 10.a párjával járt itt 55 Fotókkal illusztrált, jól követhető étlap, klasszikus és érdekes fogásokat is tartalmazó választék. Hihetetlen kedves, udvarias pincér, aki mindenről mesél, informál, segítőkész, segít akár dönteni, hogy még jobban elmondja, hogy milyen, vagy a mennyiségek kis adag-nagy adag, vagy adag felezés.
Az italok mellé, kapunk egy kis rákszirmot előételnek. Az ételek nagyon nagyon finomak, és bőségesek! A pho levesük csodálatos. A vastálon sistergő étel is csodás volt. A vietnámi kávé nagyon különleges élmény. Borravalót az ő kulturájukban nem fogadnak el, köszönik, hogy megvendégelték az embert. Visszatérő vendégek leszünk az biztos! Minket meggyőzött. A vietnami konyha vagy a pho leves szerelmesei ki ne hagyják.
2014. december 9.a párjával járt itt 55 A vendéglőt tudom értékelni, lakodalom alkalmával jártam itt. Kellemes környezet, hihetetlen figyelmes és kedves személyzet, finom ételek. Minden fogás nagyon finom volt. A kezdő nassolnivalóktól, a húslevesen, a hatalmas tálakon, a süteményeken keresztül, az éjféli töltött káposzta és a pörkölt.
Az italok választéka, a folyamatos kínálása a rövideknek és a kávéknak. A figyelmesség, amivel még azt is követték, ha valaki előtt épp elfogyott az alkoholmentes sör. Észrevétlen, nem tolakodó, de folyamatosan profin tette a dolgát a személyzet. Hibátlan, gratulálok a csapathoz.
2014. október 26.gyerekekkel járt itt 55 Mai napon egy kirándulás után érkeztünk az étterembe asztalfoglalás nélkül. Három család, mindegyikben három gyerek. Nagyon éhesek voltunk, nem éppen elegánsan, erdei kirándulás nyomaival, és az összesen kilenc gyerek elevenségével. A kiszolgálás csillagos ötösre vizsgázott, a végtelen türelemmel, kedvességgel.
Többféle levest választottunk, mind nagyon finomak voltak. A pizzák is kiválóak. Kiemelném a fokhagymakrémlevest, de a francia hagymakrémleves is nagyszerű volt. A pizzák közül pedig az articsókás volt nagyon jó. Ezekből is sokfélét választottunk. (Egyetlen minusz pont a tenger gyümölcsei pizza, ezt nem érdemes választani. A mosdóban olyan dolgok, amit eddig még sehol nem láttam, kézkrém, betét, stb. A szállásunk nem messze volt az étteremtől, korábban is átjöttünk kávéra, sörre, minden alkalommal elégedettek voltunk.
2014. október 14.gyerekekkel járt itt 35 Hétvégi családi ebéd helyszíneként választottuk. Gyorsan akartunk ebédhez jutni, szeretjük a halakat, a gyerekmenühöz playmobil játékfigurát adnak, ezek miatt választottuk. A családi menüt szerettünk volna kérni, de nem lehetett, mert valamelyik köretből nem volt nekik, és így egyáltalán nem lehetett kérni, bár a bejáratnál ez hirdették hatalms táblán.
Az alkalmazottak nehézkesen tudtak a kérdéseinkre válaszolni, egymástól kérdezgettek. Végül öten többféle ételt "tesztelhettünk". (2 gyerekmenü, lepényhal, spenótágyon lazac, szendvics) Aki a szendvicset választotta, ő hamar meg is ette. Rábeszéltem, hogy kóstolja meg a hallevest, így megrendelte. Húsz perc múlva érdeklődött, mert mi már megebédeltünk, de neki nem hozták a levest. Kiderült, elfelejtették leadni a rendelést. Összegezve: Az ételek finomak, a kiírt kínálat bőven hiányos. A kiszolgálás ebben az üzletben nagyon gyenge. Volt több ügyetlenkedésük még.